Vinn undertøysett fra sloggis nye kolleksjon ZERO Feel

Vær med i trekningen av et behagelig og lekkert undertøysett fra sloggi.

22. mars 2018

Tiden da undertøyet skulle forme kvinners kroppsfasong er forbi – fordi vi er bra nok som vi er. ZERO Feel er designet med tanke på den moderne kvinnen, dama som ikke har noe å bevise. Undertøyet følger kroppens fasong på en naturlig måte og gir bevegelsesfrihet og komfort. Kolleksjonen har en sømløs finish i et mykt og funksjonelt 40-gauge materiale utviklet i Japan eksklusivt for sloggi. Det myke stoffet kan strekkes hele 360° for full bevegelsesfrihet og holder fasongen uten å krølle. Overdelene har også en lett fôret skål for optimal støtte i en travel hverdag.

- Vi har utviklet et nytt og innovativt produkt som vi mener vil hjelpe moderne kvinner med å virkelig omfavne den de er. Zero Feel er en oppmuntring til alle kvinner. Vi må være fornøyde og komfortable med vår egen kropp, sier Anna Stark, Head of Marketing for sloggi Northern Europe.

- Det siste innen undertøystrender er komfort. En trend som er drevet av forbrukere selv og vi er veldig glade for å bringe dette innovative produktet til markedet som et svar på denne trenden, fortsetter hun.

SS18-kolleksjonen består av en Bra-top og en Bralette samt Hipsters i lekne, friske farger. Undertøyet kommer i størrelsene XS-XL, avhengig av modell. Kolleksjonen kan kjøpes hos utvalgte undertøysforhandlere og på Timarco.com. 

Tilgjengelige farger: Black, Gris (grå), Cognac (rik rosa), Laguna, Deep Blue Sea, Pink Grapefruit Jam og Lovely Orange.

Nå kan du vinne et ZERO Feel-undertøysett fra sloggi. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under. Vi trekker to vinnere.


I hvilket land er kolleksjonens spesielle materiale utviklet?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!