Vinn to Bezzerwizzer-spill

Gjør påskekosen komplett med med Bezzerwizzer Kompakt og Bezzerwizzer Norge! Vi kårer fem vinnere.

1. mars 2015

Den første klassiske utgaven av Bezzerwizzer ble lansert for første gang i Norge i 2008 og har med tiden blitt Norges store kunnskapsspill.

Nå kan fem vinnere få en stor spillpakke til påske med både Bezzerwizzer Kompakt og Bezzerwizzer Norge, til en verdi av 548 kr per premie.

Bezzerwizzer Kompakt: Spillerne prioriterer rekkefølgen på spørsmålene i de forskjellige kategoriene for å få så mange poeng som mulig. Samtidig skal deltakerne forsøke å gjøre det vanskeligere for motstanderne ved å ”stjele” eller bytte rundt på kategoriene deres slik at de får færre poeng. Målet er å være en Bezzerwizzer som kan svare på spørsmål som motstanderen ikke klarer. Det handler med andre ord om å kjenne sine egne styrker og utnytte hullene i motstandernes kunnskap. De 2000 nye spørsmålene kan også brukes til det klassiske Bezzerwizzer-spillet.

Bezzerwizzer Norge: En omgang består av fire spørsmål fra en av spillets 150 kategorier som for eksempel Polfarere, Oljeeventyret, Dialekter, Norsk design, a-ha, Født med ski på beina, Grieg og Tradisjonsmat. Det er samme regler som i de andre minispillene fra Bezzerwizzer, hvor det gjelder å kjenne til både sine egne og motstandernes styrker og svakheter innen allmennkunnskap. 

For å delta i konkurransen må du svare riktig på Bezzerwizzer-spørsmålet under:


Hvilken gullsmed ved det russiske hoff ble verdenskjent for sine juvelbelagte påskeegg?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!