Vinn strikkekit

Vinn strikkekit fra We Are Knitters

Vær med i trekningen av et kit bestående av tjukt, mykt ullgarn og alt annet du trenger for å strikke en fin cardigan.

9. november 2017

We Are Knitters ble etablert i 2011 i Madrid av spanjolene Maria José Marin og Alberto Bravo. De skjønte hvor stor DIY (Gjør det selv)-trenden var blitt da de så en jente strikke med tykt, chunky ullgarn på subwayen i New York, og undersøkte litt mer.

De så umiddelbart et potensial i å få etablert strikking blant den yngre generasjonen som er opptatt av miljø, bærekraft og DIY-bølgen, og transformere strikking til noe moderne og stilig. På fem år har We Are Knitters utviklet seg til et internasjonalt, online strikke-community med fashion og bærekraft som fokus.

We Are Knitters er blitt omtalt i de største motemagasinene internasjonalt som Elle, Vogue og Cosmopolitan. Det er et gjennomført og moteriktig konsept med strikk i tiden tilpasset alle nivåer, som bestilles på nett og leveres i lekre ”kits” med bærekraftig garn fra Peru, samt strikkepinner og nål i sertifisert tre i en kul, miljøvennlig papirpose.

Det kan bestilles ferdige kits med stilig strikk, hekling eller brodering til menn, kvinner, barn, interiør og accessories. Står man fast, kan man se på noen av de mange instruksjonsvideoene, og lære seg det meste. Ullgarnet kommer fra bærekraftig ullproduksjon høyt oppe i de peruvianske fjellene.

Nå kan du vinne et Simone cardigan-kit til en verdi av 1490 kr. Svar riktig på spørsmålet under for å delta i konkurransen.


Hvor kommer garnet til We Are Knitters fra?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!