Svar på ett spørsmål og vinn drømmedag for deg og tre venninner, verdt kr 20 000! © White Studio

Vinn stjernedag for 20 000 kroner!

Svar på et enkelt spørsmål og bli med i trekningen av en drømmedag hos White Studio for deg og tre venninner!

11. oktober 2011 av Andrea Brygard

White Studios kreative team vil gi dere en makeover med klipp, farge og makeup, samt en innføring i neste sesongs trender - alt dette over vin og lett bevertning. Dessuten får dere med en goodiebag hver til en verdi av 2000 kroner.


Total verdi: kr 20 000!

White Studio ble startet 1. februar 2011 av Benedikte Hansen og Tommy Standal. Etter flere år med variert erfaring fra frisørbransjen, ønsket de å starte et nytt kapittel - et spennende konsept for seg selv og sine ansatte, og et annerledes sted for kundene. De ville bort fra den typiske frisørsalongen, og ønsket et rom som motiverte til kreativitet og nyskaping. Lokalene til White Studio har derfor en form som er inspirert av studio og gallerier, og salongen skal kunne brukes til utstillinger, kurs, seminarer og visninger. White Studio streber etter å inspirere deg og ønsker å gi deg den beste, mest dedikerte og mest personlige service.

White Studio skal være et sted hvor kvalitet, presisjon, kreativitet, forpliktelser og lidenskap for faget møtes. For deg som kunde skal det være et sted der dine ønsker og forventninger blir overgått. White Studio har bransjens tøffeste interne opplæringsprogram og rekrutterer blant de beste. Konseptet White fokuserer på følelsen og opplevelsen - det skal være et sted hvor folk møtes, om det er for å ta en kaffe i loungen og titte i de mange bøkene, eller om det er for å få en behandling i salongen.

Svar på spørsmålet under og bli med i trekningen av en drømmedag for deg og tre venninner:


Konkurransen er nå avsluttet.


For øvrig: Dagen må avtales med Tommy Standal senest fire uker før og anvendes før 1. juni 2012.

Lik Stella på Facebook!