Vinn spa-kit fra The Body Shop

Vær med i trekningen av et spa-kit fra The Body Shop til en verdi av 1 398 kr.

14. september 2015

The Body Shop er stolte av å introdusere SPA OF THE WORLD ™. Vi har utforsket verden for å finne de mest unike skjønnhetsritualene for å utvikle vår nye innovative spakolleksjon. Alle lovprist for deres effekt på huden beriket med de fineste, naturlige ingredienser, teksturer - og delikate dufter, vil denne kolleksjonen gi kropp og sinn den ultimate spaopplevelsen. Du vil føle deg godt, fra innsiden og ut. The Body Shop har forpliktet seg til å gjøre en positiv forskjell i verden. Vi har derfor høstet ingrediensene for Spa of the World™ fra Afrika, Asia, Europa og Sør-Amerika i tillegg til å inkludere Community Fair Trade-ingredienser i hver eneste formel. Dette gjør vi for å tilby våre kunder produkter som gir følelsen av å gjøre noe godt, ikke bare for en selv - men for verden.

Spa of the World har alt du trenger for en komplett spaopplevelse – avslappende dufter, revitaliserende opplevelser og spennende teksturer. The Body Shop tilbyr profesjonelle kvalitetsbehandlinger gjennom en eksklusiv line-up av tretten produkter du kan bruke i ditt eget bad. Vårt nye sofistikerte og moderne design gir det luksuriøse utseende disse produktene fortjener. 

Nå kan du være med i trekningen av et lekkert spa-kit fra The Body Shop, som inneholder: 

African Ximenia Scrub, 350 ml
I Afrika er Ximeniatreet kjent som ”livets tre” fordi oljene fra treet er meget mykgjørende for huden. Denne pleiende kroppsskrubben eksfolierer huden skånsomt og etterlater den ren og myk.

Egymptian Milk & Honey Bath, 250 g
Dette avslappende melkebadet er beriket med mykgjørende melk og honning inspirert av Kleopatras skjønnhetsrituale fra antikke Egypt. Når du bruker melkebadet i badekaret, ta ett dypt åndedrag, og gjør deg klar for en avslappende reise. Bruk fem skjeer per bad.

French Lavender Massage Oil, 170 ml
De beroligende egenskapene til lavendel er legendariske og var spesielt mye brukt i Frankrike, hvor Kong Charles VI i det 14. århundre krevde puter fylt med lavendel for å dysse ham i søvn. Masseres inn i huden for å berolige kropp og sjel.

Japanese Camellia Cream, 350 ml
Oljen fra den elegante Camelliablomsten har blitt benyttet av kvinner i århundrer, fordi den mykgjør og fukter huden. Denne mirakuløse og fløyelsmyke kroppskremen etterlater huden med en diskré duft.

Thai Wooden Massager
Et glatt massasjeredskap i tre for en autentisk massasjeopplevelse. Inspirert av tradisjonelle thaiurtebuketter, er massasjeredskapet perfekt når det kommer til å fokusere på trykkpunktene og avslapper musklene.

Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under:


Hva er det afrikanske Ximeniatreet kjent som?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!