Vinn selskapsspillet BEZZERWIZZER Bricks

Vær med i trekningen av det morsomme spørrespillet BEZZERWIZZER Bricks.

27. november 2015

Spillprodusenten Bezzerwizzer lanserer spillserien BEZZERWIZZER Bricks, en samling små spørrespill hvor du kan quizze i nettopp dine favorittemner.

Den nye spillserien fra Bezzerwizzer består av i alt åtte små spill innenfor emnene: Storbyer, Filmperler, Det Norske Språk, Kokekunst, Norske Hits, TV-Serier, Fotballstjerner, og Store Overskrifter.

«Med BEZZERWIZZER Bricks har vi ønsket å skape et konsept som gjør at du kan quizze i nettopp dine favorittemner,» forklarer Jesper Bülow, grunnlegger av Bezzerwizzer. «Er du en serienerd med abonnement på HBO eller Netflix er spillet om TV-serier noe for deg. Storbyer er en opplagt gaveidé til globetrotteren, og Fotballstjerner vil underholde din fotballgale venn,» fortsetter Bülow.

Spillseriens kompakte format gjør også at det er enkelt å ta dem med når man er på farten:

«Størrelsen på spillene gjør at du uten problemer kan legge ditt favorittemne i vesken eller i sekken, og ta et med som et underholdende innslag på fest eller vennemiddag,» avslutter Jesper Bülow.

Hvert spill inneholder en emnebrikke som gjør det mulig å bruke BEZZERWIZZER Bricks sammen med spillene BEZZERWIZZER Original og BEZZERWIZZER Kompakt. Slik har man mulighet til å gi sitt BEZZERWIZZER-spill et nytt og personlig innhold.

Nå kan du vinne hele BEZZERWIZZER Bricks-serien. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på (BEZZERWIZZER)spørsmålet under. Vi trekker to vinnere.


"Prison Break" holdt seerne i åndeløs spenning med sine konstante cliffhangere på midten av 2000-tallet. Hvordan får hovedpersonen Michael Scofield på smart vis smuglet med seg en utførlig fluktplan inn i fengselet?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!