Vinn pleiende dusjsåpe-sett fra Dove

Vær med i trekningen av den nye dusjoljen og -såpen fra Dove. Vi trekker tre vinnere.

Det er ingen hemmelighet at nordmenn flest sliter med tørr og irritert hud, kløe og flass. Blant norske kvinner er tørr hud et av de største hudproblemene, spesielt i vinterhalvåret når kulde, regn og snø setter inn. Og når huden blir tørr, er den også ute av stand til å holde på fuktighet.

- Mange gjør ofte problemet verre ved å bruke vanlig dusjsåper med høye pH-verdier. Derfor lanserer Dove en pH-nøytral dusjkrem og -rens med marokkansk arganolje, slik at huden beskyttes mot tørrhet og tilføres fuktighet, samtidig som den blir rengjort, sier Mary-Ann Cabiao, merkevareansvarlig for Dove Norge.

Oljer har lenge vært anerkjent for å bidra til å redusere tørrhet og opprettholde hudens elastisitet, ved å effektivt tilføre huden lipider slik at hudens barrierer gjenopprettes. Marokkansk arganolje holder godt på fuktigheten, absorberes raskt inn i huden og består av 80 prosent fettsyrer som bidrar til å forebygge aldring av huden. Slik får man rengjort huden effektivt, uten at huden etterlates stram eller tørr.

Nå kan du vinne et sett bestående av én dusjsåpe og én dusjolje fra Dove. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under:


Hvilken olje inneholder de nye dusjproduktene fra Dove?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!