Vinn loafers fra UGG

Vær med i trekningen av et par leopardmønstrede loafers i skinn, verdt 1 500 kr.

5. mai 2015

UGG Sandrinne Calf i leopardmønster er laget i mykt skinn, noe som gjør skoen lett og pustende.

Merket UGG startet opprinnelig som et herremerke for surfere som ville holde seg varme på bena mellom surfeøktene. Grunnet sin komfortable følelse og nytte ble det fort elsket og etablerte seg snart som et lifestylebrand. UGG tilbyr en luksuriøs følelse og "feels like nothing else". 
 
I dag ligger hovedkvarteret til UGG Australia i California. UGG produserer også tøfler, vesker, casual klær og accessorier for menn, kvinner og barn. Den stadige utvidelsen av sortimentet har ført til blant annet prisen for årets merke (Footwear News) i 2003.
 
Nå har du muligheten til å vinne et par UGG Sandrinne-sko i leopardmønster verdt 1 500 kr. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under, samt melde deg på vårt nyhetsbrev.

Hvor ligger UGG Australia sitt hovedkvarter?

Din skostørrelse:


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!