Vinn lekker skinnveske

Vær med i trekningen av en nydelig veske i skinn fra ECCO til en verdi av 2 800 kr.

13. april 2015

Gå sommeren i møte med den nydelige ECCO Felicity Tote-skinnvesken i fargen «shadow white».

Den romslige vesken er laget i mykt preget lær for et moderne utseende. Baby Ottoman-fôr avviser vann og holder eiendelene dine trygge og tørre. Detaljer i børstet nikkel avrunder stilen med en enkel eleganse.


Skandinavisk design handler om minimalisme og enkelhet. Denne filosofien er del av ECCOs DNA. Teksturer, farger, former og funksjon må arbeide perfekt sammen. Fordi god stil kommer med hensikt – ikke dekor.

For ECCO er design et kunstnerisk uttrykk som starter med materialet. Og som skapere av lær, og designere av vesker og tilbehør, lar vi læret være med å forme vår designretning. Vi vil at detaljene på hver veske skal bidra til å gjøre livet ditt lettere og mer organisert. En ECCO veske bør se bra ut, føles fantastisk ut og hjelpe deg i en travel hverdag.


Nå kan du vinne den fine Felicity Tote-vesken fra Ecco, som har en verdi på 2 800 kr. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på dette spørsmålet:Hva heter fargen på denne vesken?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!