Vinn kul perleveske og skjerf

Tiden er inne for lettere plagg og flagrende gevanter. Bli med i konkurransen hvor premien er et tidsriktig sett med skjerf og perleveske fra Becksöndergaard.

28. mars 2015

Det danske designmerket Becksöndergaard har en typisk skandinavisk identitet – et stilrent minimalistisk uttrykk kombinert med lekne, små detaljer. Bak firmaet står Lis Beck og Anna Söndergaard. Deres felles lidenskap for mote, accessoirer og entreprenørskap, resulterte i 2003 til merkevaren Becksöndergaard. I dag er de representert i både Europa, USA, Japan og Singapore.

Nå kan du bli den heldige vinneren av et typisk Becksöndergaardskjerf med grafisk print samt en nydelig perleveske fra samme merke. Vi trekker fem vinnere som alle får et sett hver til en verdi av 1998 kroner.

Ellinor-skjerfet (100 x 200 cm) er vevd i 100 prosent ull. Det har et enkelt, grafisk mønster og passer perfekt i disse vårtider. Den delikate, perlebroderte vesken er etterhvert blitt et must i Becksöndergaards kolleksjoner. Den er håndlagd og har en ideell størrelse for fine anledninger, blant annet med en praktisk liten lomme for bankkort. I tillegg kan lenken kan tas av.


Hvilket land kommer merket Becksöndergaard fra?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!