Konkurranse. Vinn skjønnhetsprodukter fra L'Occitane

Vinn kroppsprodukter til en verdi av 1 830 kroner

Svar riktig, og du er med i trekningen av seks deilige gavepakker fra L’Occitane.

14. oktober 2016

Om høsten er det ekstra deilig å roe ned med et hjemmespa. Kroppspleieserien Aromachologie fra L’Occitane er beriket med ulike sammensetninger av eteriske oljer som gir velvære for både kropp og sinn. Serien består av tre underserier Relaxing (avslappende), Revitalizing (oppkvikkende) og Rebalancing (rebalanserende). Her er våre tips:

Ta deg et bad og skrubb huden: Ta deg et varmt bad eller en dusj og rens huden med Aromachologie Revitalizing Body Scrub. Kroppsskrubben har en duft med bevist energigivende effekt og inneholder sukkerkrystaller for å skrubbe bort døde hudceller.

Nyt en ansiktsmaske: Plei huden din med den rensende ansiktsmasken Rebalancing Face Mask som renser i dybden og fjerner urenheter.

Tilfør fuktighet til huden: Smør kroppen inn med den fuktighetsgivende kroppskremen Aromachologie Relaxing Body Cream mens du nyter duften av beroligende eteriske oljer.

Skap en beroligende atmosfære: Til slutt sprayer du rommet og puten din med Relaxing Pillow Mist som skaper en beroligende atmosfære og
legger til rette for en god natts søvn.

Nå kan du vinne en gavepakke med Aromachologie-produkter fra L’Occitane! «LÅKK-SI-TANN» – enkelt å uttale, lett å bli glad i! Vi trekker seks heldige vinnere av denne gavepakken til en verdi av 1830. Alt du trenger å gjøre, er å svare riktig på spørsmålet under:


Hva heter de 3 underseriene av Aromachologie med eteriske oljer?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!