Vinn koffert fra American Tourister

Vær med i trekningen av en kabinkoffert fra American Tourister til en verdi av 1499 kr.

4. april 2017

Siden etableringen i 1933 har American Tourister tilbudt ungdommelig, dynamiske og pålitelige kofferter i over 80 år og satt standarden for morsomme og elskverdige koffertserier som utmerker seg i kvalitet. De fargerike produktene tilbyr en fantastisk verdi for pengene og er tilgjengelige i over 90 land, noe som gjør American Tourister til en av de ledende koffertmerkene I verden.

American Tourister er ideell for unge, entusiastiske reisende som er ivrige til å oppdage verden og inspirerer eventyrlystne mennesker til å uttrykke seg selv, oppdage nye horisonter til å bli klare til å reise når livet kaller. 

Nå kan du vinne en koffert fra American Touristers «Crystal Glow»-kolleksjon. Denne unike, harde kofferten er et meget godt valg når du reiser lett. Denne kabinkofferten kombinerer praktiske funksjoner med moderne mote. Den er ripesikker, og den har god innvendig organisering som gjør det enklere å pakke. De lettrullende dobbelthjulene gjør den enkel å ha med seg, og TSA-låsen passer på det du har pakket ned.

Svar riktig på spørsmålet under og vær med i trekningen av en American Tourister Crystal Glow kabinkoffert til en verdi av 1499 kr:


Hvilket år ble American Tourister etablert?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!