Julekalender konkurranse

Vinn julekalender fra Rituals

Vær med i trekningen av en julekalender fra Rituals full av deilige skjønnhetsprodukter.

20. november 2017

Skjem bort deg selv eller noen du er glad i med den ultimate nedtellingen til julaften. I år har Rituals designet to forskjellige adventskalendere, som begge oppfordrer deg til å bremse ned og oppleve hvert eneste gledesfylte øyeblikk denne høytiden. Blant de 24 luksuriøse overraskelsene finner du blant annet fire mini Limited Edition stearinlys som er spesialdesignet for The Ritual of Advent denne vinteren.


Den eksklusive The Ritual of Advent kalenderen er formet som et juletre i 2D format med 24 luker som alle skjuler utsøkte godbiter for både kropp og sjel. Fra den bestselgende The Ritual of Sakura Body Cream til det ikoniske dusjskummet The Ritual of Hammam, sikrer disse gavene å lyse opp de mørke desemberdagene og minne deg om å stoppe opp og reflektere over høytidens ånd.

Nå kan du vinne en julekalender fra Rituals til en verdi av 650 kr. Svar riktig på spørsmålet under for å være med i trekningen:


Hvilke produkter er Limited Edition og spesialdesignet for The Ritual of Advent?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!