Vinn julekalender fra Rituals

Vær med i trekningen av en julekalender fra Rituals, full av deilige skjønnhetsprodukter.

22. november 2016

Festsesongen er i gang, en sesong full av herlige ritualer. Et viktig og spennende ritual er å telle ned dagene til jul. Den nye eksklusive Rituals Advent Calendar er fylt med 24 luksuriøse Rituals produkter, med en ny overraskelse hver dag. Verdsett det daglige ritualet hvor du har et øyeblikk for deg selv og med overraskelsene i kalenderen. Du vil finne mini-versjoner av favorittproduktene dine inni esken, for eksempel The Ritual of Sakura Shower Foam, The Ritual of Laughing Buddha Fortune Oil og The Ritual of Ayurveda Body Cream. Skjem bort deg selv eller de du er glad i med The Ritual of Advent og la dem vite hvor spesielle de er med produkter som lyser opp kropp, sjel og hjem.

Nå kan du vinne en adventskalender fra Rituals til en verdi av 475 kr. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under. Vi trekker to vinnere.


Hvilken dag faller julaften på i år?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!