Vinn hodetelefoner fra Bower & Wilkins

Vær med i trekningen av et par hodetelefoner fra Bower & Wilkins til en verdi av 1 598 kr.

10. august 2015

P3 er hele veien laget med bakgrunn i Bower & Wilkins lange og stolte tradisjoner som høyttalerprodusent i verdensklasse. Dette betyr fullt fokus på rene musikkopplevelser, men også et stilfullt design. Hvis du ønsker å signalisere eksklusiv eleganse fremfor rå gatestil, er Bowers & Wilkins P3 de perfekte hodetelefonene for deg! Polstringen på hodebøylen og ørestykkene sørger samtidig for bærekomfort i toppklassen.

P3 har ørestykker i tekstil, slik at du uten problemer kan høre hva som skjer rundt deg. Og med iPod / iPhone-kontroll på kabelen har du alt lett tilgjengelig. P3 er sammenslåsbar og fås i både sort, hvit, rød og blå utførelse. Transportetui er inkludert.

På den en av de to medfølgende kablene får du med en liten volumkontroll, inkludert mikrofon til iPod / iPhone. Dermed trenger du ikke rote rundt i lomma når du vil justere volumet eller snakke med noen på telefonen.

I Norge selges hodetelefonene hos Hi-Fi Klubben, som i år stiller med verdens beste lydanlegg på Øyafestivalen.

Ved å svare riktig på spørsmålet under kan du være med i trekningen av et par P3 hodetelefoner fra Bower & Wilkins i valgfri farge. Vi trekker to vinnere.


Hva er Bower & Wilkins hovedfokus som høytalerprodusent?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!