Produsenten

Vinn headsettet BackBeat Fit fra Plantronics

Vær med i trekningen av et headset spesielt utviklet til trening til en verdi av 1295 kr.

15. juni 2017

Plantronics, en pioneer innen lyd og bærbar teknologi, er stolt av å vise fram fem nye fargesterke varianter av bestselgeren BackBeat FIT, et trådløst svetteavisende headsett for alle typer sport. De nye fargene er laget for å kunne gi sportsentusiaster muligheten for et sprekere fargevalg.

BackBeat FIT har en fantastisk komfort og holder seg på plass uansett aktivitetsnivå. Headsettet sørger for inntil 8 timers lyttetid på en oppladning, og har en vanntett design og en svetteavvisende nano-overflate. Du er derfor sikret kvalitetslyd selv i den mest intensive treningen. En åpen in-ear utforming gjør at du kan være oppmerksom på dine omgivelser mens du løper og reflekser i overflaten sørger for synlighet i mørket.

Andre funksjoner for BackBeat FIT er:

- Stabil, komfortabel passform: Dens myke, men samtidig fleksible utforming med nakkebøyle gir en behagelig og stabil passform

- Kontroll på samtaler og musikk: Kontrollknapp på hodetelefonene er lett å komme til, og lar deg enkelt styre musikk og besvare samtaler

- Batteri nok til hele ukas treningsøkter: med opp til 8 timers lyttetid på en oppladning eller ta en rask 15 minutters oppladning for en hel times lyttetid.

- Oppretthold batterikapasiteten: Headsettet tilbyr funksjonen DeepSleep – et dvalemodus som holder hodetelefonene oppladet og klare til bruk for opp til seks måneder.

- Du unngår: ledningsrot med et tråløst Bluetooth headset.

- Enkle oppdateringer: via en gratis BackBeat FIT app på din telefon

- En stemme vil informere om gjenværende batterikapasitet (nå tilgjengelig på tysk, fransk, engelsk og svensk gjennom en BackBeat FIT app tilgjengelig på Android og iOS).

 

Nå kan du vinne et BackBeat FIT-headset til en verdi av 1295 kr. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under. Vi trekker to vinnere.


Hvor lang lyttetid har BackBeat FIT på en oppladning?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!