Vinn hårføner med tilbehør fra ghd

Vær med i trekningen av en hårføner, hårbørste og varmebeskyttende spray fra ghd til en verdi av 2000 kr.

25. oktober 2016

Ikke la julens fester og fristelser gå ut over håret ditt. Unn deg selv – eller noen andre – stylingverktøy fra ghds copper luxe collection, som du kan bruke helt uten bekymring og som leverer det beste
i forhold til hårets sunnhet. Oppnå et flott og fantastisk resultat, samtidig som risikoen for brudd på hårets struktur reduseres med 50 %* og håret blir 20 %* mer skinnende og blankt. Du vil få en rask og effektiv styling, uten å gå på kompromiss med hårets sunnhet*. Det er bevist at håret blir sunnere*, sterkere* og blankere**.

(Test basert på tri-zoneTM: *I forhold til en styler som jobber en temperatur på 230 grader. ** I forhold til ubehandlet hår. 2x mer bevaring av fargen i forhold til en styler som arbeider ved 230 grader.)

Nå kan du vinne hårføneren ghd airTM professional hairdryer, samt en hårbørste og varmebeskyttende spray. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under.


Hva heter ghds nye kolleksjon?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!