Vinn fotpleiesett fra Scholl

Vær med i trekningen av et fotpleiesett for profesjonell hjemmebehandling fra Scholl til en verdi av over 1000 kr.

24. april 2015

«Diamonds are a girl’s best friend» – og nå også dine føtters beste venn. Diamantkrystaller er ett av verdens hardeste naturmetaller og er kjent for sin eksfolierende effekt, som ofte anvendes i skjønnhetsprodukter og kosmetikk. Scholl har nå tatt frem en ny innovasjon inn til den daglige fotverden – Scholl Velvet Smooth med diamantkrystaller. Produktet har slipepapir med diamantkrystaller i tre versjoner: grov, medium og fin. Dette for å på best mulig måte kunne tilpasse alle individuelle behov og samtidig gi maksimalt myke føtter ved behandlingen.

Sammen med den oppgraderte Velvet Smooth Diamond Crystal lanseres også en helt ny produktserie om fire produkter som gir deg profesjonell fotpleie hjemme.

Hard hud på føttene kommer av trykk og friksjon som oppstår på grunn av for eksempel fotens form, hvilken gå stil du har og hvordan skoene dine er utformet. Den mekaniske påvirkningen fører til at et ekstra hud lag produseres, noe som gjør huden på føttene dine tykk og hard. Hæl, tær og fotblad er særskilt utsatt. Hard og tørr hud på sensitive områder kan forårsake sprekker som igjen fører til betennelse og infeksjon. Derfor bør tørr og hard hud fjernes regelmessig.


Nå kan du vinne et fult sett med Scholl Velvet Smooths hjemmebehandling, bestående av:

* Scholl Velvet Smooth Express Pedi
* Scholl Velvet Smooth slipepapir refill, 2 pack
* Scholl Velvet Smooth Fotbad
* Scholl Velvet Smooth Intensivt Serum
* Scholl Velvet Smooth Dagkrem
* Scholl Velvet Smooth Nattkrem

Premien har en samlet verdi på over 1000 kr.


Hva er spesielt med Scholl Velvet Smooth?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!