Konkurranse treningsklokke

Vinn fitnessklokke eller -armbånd fra TomTom

Vær med i trekningen av en fitnessklokke verdt 2800 kr eller et treningsarmbånd til en verdi av 1495 kr.

18. mai 2017

Fitnessklokken TomTom Adventurer er en GPS-klokke med musikkspiller og en innebygd pulsmåler beregnet for fotturer, løping, alpint og snowboard. TomTom Adventurer har barometer, kompass og innstillinger for forskjellige idretter, som for eksempel alpinsport. Klokken har også GPS-sporing og funksjoner som tillater brukere å utforske ulike potensielle ruter på forhånd. Funksjonene er basert på TomToms globale ledererfaring i navigasjon og kartfunksjoner.

TomTom Adventurer har aktivitetssporing døgnet rundt og ulike innstillinger for løping, svømming, sykling og treningsstudio. Du kan se hjertefrekvensen med innebygd pulsmåler, mens den trådløse musikken gjør det morsommere å bevege seg. 

 

TomTom Touch er bransjens første treningsarmbånd som kombinerer analyse av kroppssammensetning med skritteller, søvnsykluser og kontinuerlig pulsmåling, rett på håndleddet. Med et klikk måler TomTom Touch kroppen for prosentandeler fett og muskelmasse i kroppen, og gir svar på spørsmålet; "Gjør noe av det jeg gjør noen nytte?" Ved å måle kroppssammensetning, gir det brukeren et innsyn i egen kropp og hvordan den endrer seg over tid. 

TomTom Touch er designet for å brukes døgnet rundt og tilbyr alt du forventer av de beste fitnessarmbånd. Den teller skritt, måler pulsen 24/7 måler søvnsykluser og kalorier. Den har spesielle innstillinger for løping, sykling og trening på treningsstudio. Klokken viser notifikasjoner fra din smarttelefon på klokkeskjermen. Det er lett å utforske din personlige statistikk, se fremgangen din og dele resultatene med venner via appen TomTom MySports på telefonen. Med resultatstatistikken og visuelle grafer er det enkelt å få et bilde av dine aktiviteter og hvilken innvirkning de har på din kroppssammensetning over tid.

 

Nå kan du vinne fitnessklokken TomTom Adventurer eller treningsarmbåndet TomTom Touch. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under:


Hva slags produkt er TomTom Touch?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!