Vinn et årsforbruk av Vaselines nye kropps- og håndpleieserie!

Vær med i trekningen av 48 produkter fra Vaseline.

21. april 2016

Vaseline har i mange år vært Norges mest solgte kropps- og håndkrem og det er ingen tvil om at nordmenn har lagt sin elsk på Vaseline. Nå får folkefavoritten en oppdatering og fortsetter dermed sin kamp for å hjelpe med å reparere alt fra sprukne hender til tørre legger.

«Med det kalde norske klimaet utsettes huden for noen voldsomme utfordringer. I tillegg har nordmenn relativt sensitiv hud. Derfor har vi gledet oss til at Vaselines ansiktsløft, noe som ikke bare gir friskere design, men også en serie kremer som tar enda bedre vare på den norske huden. Nå inneholder kremene også dråper av petrolatum, eller enklere sagt vaselin, for en enda mer reparerende effekt på tørr hud», sier Mary-Ann Cabiao, brand manager for Vaseline i Unilever.

Nå gjør Vaseline det enklere å finne frem i kremhyllen i dagligvaren, med enkel fargekoding på kremflaskene. Mens den gule kremflasken er for de fleste med normal hud, er den hvite for de med ekstra tørr hud og den grønne for de med tørr eller kløende hud og etter soling.

Vaseline, eller bedre kjent som Kløver Vaseline her hjemme, er et av verdens mest ikoniske vidundermidler helt siden det ble oppdaget og patentert for mer enn 150 år siden. Allerede på 1800-tallet ble originale Vaseline brukt til å helbrede alt fra små kutt til brannskader. Vaseline så dagens lys i Norge for første gang like etter andre verdenskrig, og siden da har den gule Kløver Vaseline nærmest blitt et ikon tilgjengelig i de aller fleste norske hjem. Nytt for Vaselines kropps- og håndpleieprodukter i 2016 er at også disse nå også inneholder det originale mirakelmiddelet, og den forbedrede oppskriften lindrer tørr og sprukken hud enda mer effektivt.

Nå kan du vinne et årsforbruk av Vaseline-produkter bestående av totalt 36 kremer, samt 12 bokser av den ikoniske gule Kløver Vaseline-boksen. Svar riktig på spørsmålet under for å være med i trekningen:


Når så Vaseline dagens lys i Norge for første gang?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!