VINN EN SMOOTHIE TWIST'N CHOP FRA OBH NORDICA

Vær med i trekningen av den ultra-populære Smoothie Twist'n Chop med minihakker fra OBH Nordica. Et must for alle som elsker smoothies!

1. juli 2016

Er du glad i smoothie? Og gjerne vil lage dette på en enkel og grei måte? Da er Smoothie Twist'n Chop det perfekte produktet.

Smoothie Twist'n Chop er et av de mest populære produktene til OBH Nordica. Dette er fordi blenderen er utrolig enkel å bruke og rengjøre. Du putter rett og slett ingrediensene i flasken, setter på kniven og mikser det sammen. Med et kort trykk mikser du smoothie og knuser is med perfekt resultat. Sett på lokket med drikketuten og nyt.

Enkelt, raskt og godt. Med Smoothie Twist'n Chop er du alltid Ready-To-Go!

Din favorittsmoothie er raskt og enkelt klar til å nytes rett fra flaksen. Smoothie Twist'n Chop er spesielt populær blant den yngre generasjonen. Liker du ha å en smoothie i hånden enten på vei til eller fra trening, på jobb/skole eller ønsker å nyte den hjemme, da er Smoothie Twisteren perfekt for deg. Det fordi den er lett å ta med seg i hånden hvor enn du skal. 

OBH Nordica er markedsledende på småelektrisk i Norden og er derfor et enkelt valg for de fleste når man skal velge hvilken blender man vil lage sin favorittsmoothie med. Selskapet har hovedfokus på å lage produkter med et tiltalende design og som er funksjonelle.

Smoothie blenderen som du kan vinne i denne konkurransen er en Twist´n Chop. Med denne får du også med en minihakker som kan hakke opp nøtter og lignende. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under:


Hva er OBH Nordicas hovedfokus?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!