Vinn en American Tourister-koffert

Vær med i trekningen av en hvit American Tourister-koffert til en verdi av 1.399 kr

30. mai 2016

Siden etableringen i 1933 har American Tourister tilbudt ungdommelig, dynamiske og pålitelige kofferter i over 80 år og satt standarden for morsomme og elskverdige koffertserier som utmerker seg i kvalitet. De fargerike produktene tilbyr en fantastisk verdi for pengene og er tilgjengelige i over 90 land, noe som gjør American Tourister til en av de ledende koffertmerkene I verden.

American Tourister er ideell for unge, entusiastiske reisende som er ivrige til å oppdage verden og inspirerer eventyrlystne mennesker til å uttrykke seg selv, oppdage nye horisonter til å bli klare til å reise når livet kaller. 

Nå kan du vinne en koffert fra serien «Bon Air Summer Colours». Dette er den ideelle kofferten for trendy reisende som ønsker en koffert med et urbant, flashy utseende til en uslåelig pris. Fordi Bon Air er laget av 100% polypropylen er den veldig robust, samtidig som den veier lite. Interiøret er godt organisert med flere lommer og stropper, og den TSA-godkjente låsen gjør den ekstra sikker og ideell for lange turer. 

Svar riktig på spørsmålet under og vær med i trekningen av en hvit American Tourister Bon Air-koffert i størrelse 66cm, verdt 1 399 kr.


Hvilket år ble American Tourister etablert?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!