Vinn elektrisk tannbørste fra Oral-B

Vær med i trekningen av en elektrisk tannbørste til en verdi av 2399 kr.

25. september 2017

Oral-B introduserer nå Oral-B GENIUS Rose Gold. Den nye elektriske tannbørsten forener alle de intelligente funksjonene hos Oral-B GENIUS med et vakkert håndtak i rosegull. Tannbørsten kommer også med nytt matchende reiseetui. For å hjelpe brukeren med å få et vakkert og sunt smil, kommer Oral-B GENIUS Rose Gold med et nytt blekebørstehode. Børstehodet er designet for effektivt å fjerne misfarging på tennene.

Verdens smarteste og mest avanserte elektriske tannbørste har takket være det nye runde børstehodet blitt enda mer effektiv. Med det nye rosegulldesignet og Position Detection Teknologien kan vi nå tilby en elektrisk tannbørste som passer både til den som er interessert i avansert teknologi, og den som ønsker et stilfullt design, sier Alexandra Hoby, Brand Manager hos Oral-B i Norden.

God tannhelse handler om å pusse tennene lenge nok, ikke pusse for hardt og ikke glemme enkelte områder i munnen. For å sikre dette kommer GENIUS 9000 Rose Gold med flere tekniske hjelpemidler. Under ser du en lite over de viktigste: 

  • Position Detection: Som alle andre Oral-B GENIUS tannbørster har Rose Gold Position Detection Teknologien som ved hjelp av mobiltelefonens kamera, kan se hvilke områder i munnen du har pusset.
  • Oscillerende børstehode: Oral-B sitt runde børstehoder rengjør tann for tann og kommer til i områdene som vanlige tannbørster ofte ikke klarer. I kombinasjon med Position Detection Teknologien gir det brukeren alle forutsetninger for en suveren daglig tannpuss.
  • Trykksensorteknikk: Beskytter tannkjøttet ved å gi brukeren en visuell advarsel når vedkommende pusser for hardt. Samtidig som tannbørsten automatisk reduserer hastigheten for å ikke skade tenner eller tannkjøtt.
  • Professional Timer: Sikrer at brukeren pusser tennene sine tilstrekkelig lenge hver gang og i minimum 2 minutter, hvilket som er tannlegenes anbefaling. 

Hva bidrar Oral-B GENIUS sin trykksensorteknikk til?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!