Vinn elektrisk tannbørste fra Oral-B

Vær med i trekningen av den høyteknologiske elektriske tannbørsten Oral-B PRO 6000 til en verdi av 2 199 kr.

4. november 2014

Oral-B kombinerer helse og teknologi i SmartSeries-produktene, og tilbyr personlig tilpasset og lett tilgjengelig veiledning til god munnhygiene. Veiledningen skjer via appen som brukeren kan laste ned på sin smarttelefon.

Med den nye serien med tannbørster med Bluetooth 4.0-teknologi, kan man registrere informasjon om sine individuelle behov slik at tannpussen blir god og effektiv. Teknologien forbedrer pussevanene ved at den blant annet minner om å bruke tanntråd, sier fra om man pusser for hardt og om når det er på tide å bytte børstehode.

Tester har vist at man øker den gjennomsnittlige pussetiden fra ett minutt til to minutter og 16 sekunder når man er koblet opp til appen. Dette overstiger de to minuttene som tannleger anbefaler.  

Dersom man ikke har med seg mobilen når man pusser, kan tannbørsten lagre informasjon fra opp til tyve tannpuss, som overføres til appen neste gang man kobler den opp mot telefonen sin.

Vær med i trekningen av den elektriske tannbørsten Oral-B PRO 6000 til en verdi av 2 199 kr, samt Oral-B’s nye tannbørstehoder, CrossAction, som fjerner plakk effektivt og har vinklede børstestrå som gir en dyp og grundig rengjøring av tenner og tannkjøtt.

For å delta i konkurransen må du svare riktig på følgende spørsmål:


Hva er spesielt med Oral-B's nye SmartSeries-produkter?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!