Vinn diamantring fra Sandberg

Vær med i trekningen av en diamantring til en verdi av 8400 kr.

18. mai 2015

Vi er nå inne i den mest romantiske delen av året. Det er høytid for forlovelser og bryllup, og hva passer da bedre enn en eksklusiv diamantring?

Sandberg står for design i internasjonal toppklasse og det svenske smykkemerket står selv bak hele produksjonslinjen for sine smykker – fra design til kvalitetskontroll. Alle smykkene er i edelt metall og kjennetegnes av smekre, sensuelle former.

Som logo har Sandberg valgt skilpadden, symbolet for et langt og lykkelig liv, og skilpaddens smykkeskrin kan tilby et helt eget konsept – en verden hvor lange kjeder og gifteringer er en leken start på et livslangt forhold.

Smykkene til Sandberg er designet for å kunne kombineres med hverandre etter egen smak og anledning. Du kan bære smykkene både til hverdager og til selskap, noe som gir et mer individuelt uttrykk.

Nå kan du vinne en Randi-ring fra Sandberg til en verdi av 8400 kroner. Den er i gult gull og med en diamant på 0,06 ct.

For å delta i konkurransen må du svare riktig på spørsmålet under. I tillegg må du ha en profil på Instagram og følge Sandberg der.


Hvilket dyr bruker Sandberg som sitt symbol?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!