Vinn deo-sett fra Nivea

Vær med i trekningen av et deodorant-sett fra Niveas Protect & Care-serie.

4. mars 2016

Mange kvinner er oppmerksomme på å ta vare på huden i ansiktet og på kroppen, men glemmer armhulene. NIVEA Protect & Care Anti-Perspirant gir ikke bare 48 timers beskyttelse, den har også pleiende egenskaper, slik som klassiske NIVEA Creme.

Armhulene trenger sensitiv pleie; de er ofte gjemt under klær og er spesielt utsatt for irritasjon på grunn av barbering eller voksing. NIVEA Protect & Care Anti-Perspirant er fri for alkohol og irriterer derfor ikke. Den lette formelen absorberes raskt og kleber ikke.

Resultatet: komfortabel, tørr og myk hud - takket være NIVEAs mest pleiende og effektive deodorant noensinne.

Dr. Jens Schulz er Head of Global Product Development for NIVEA deodoranter. Schulz uttaler følgende: “Disse ingrediensene tilbyr ikke bare effektiv beskyttelse, ingrediensene pleier også armhulenes sensitive hud. Antiperspiranter fokuserer ofte kun på beskyttelse. Nå har vi utviklet en formel som bringer sammen de beste aspektene av både beskyttelse og pleie, så nå er det ikke lenger nødvendig å måtte velge”.

NIVEA Protect & Care Anti-Perspirant kommer i den karakteristiske, mørkeblå NIVEA-innpakningen og er tilgjengelig som roll-on og spray.

Nå kan du vinne et sett bestående av roll-on og spray fra NIVEA Protect & Care Anti-Perspirant. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare riktig på spørsmålet under:


Hvor mange timers beskyttelse gir NIVEA Protect & Care Anti-Perspirant?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!