Vinn Braun Silk-épil 7 «Beauty Kit»

Vær med i trekningen av en skjønnhetskit fra Braun til en verdi av 2 099 kr.

11. februar 2015

Med Silk-épils epilatorer tilbys det nå tre ulike effektive skjønnhetsbehandlinger i ett og samme ”beauty kit” – epilering, eksfoliering og ansiktsrengjøring. Braun Silk-épil-serien og den nye ansiktsbørsten er designet for å hjelpe kvinner til å oppnå 100 prosent vakker og strålende hud.

Silk-épils ansiktsbørste dyprenser huden og fjerner på kort tid sminke og urenheter opp til seks ganger bedre enn manuell rengjøring med sminkefjerner. Børsten har en roterende bevegelse som eksfolierer huden forsiktig og gjør den klar for fuktighetsprodukter.

SkinSpas epilatorenhet fjerner de korteste hårstråene (0,5 mm) og har innebygde massasjeruller som stimulerer huden og reduserer eventuell opplevelse av smerte. I tillegg kan det fleksible hodet kan svinge opp til 15 grader framover og bakover for å bedre tilpasse seg til kroppens konturer for en nærmere, smidigere og mer effektiv epilering.

Braun Silk-épil 7 SkinSpa er ledningsløs og utformet spesielt for å kunne brukes i bad og dusj for en avslappende opplevelse og som en fast del av din skjønnhetsrutine. «Beauty kitet» inneholder i tillegg en eksklusiv skjønnhetspose med et ladestativ og to ulike epilatorhoder for presisjonsepilering på følsomme områder og i ansiktet. 

Nå kan du vinne et SkinSpa-kit fra Braun til en verdi av 2 099 kr. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under:

 


Hvor korte hår klarer SkinSpas epilator å fjerne?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!