Vinn billetter til Marion Ravn-konsert

Vær med i trekningen av to billetter til Marion Ravns konsert 27. februar.

17. februar 2015

Å feire 20-årsjubileum som plateartist før fylte 30 er ikke alle forunt, men for Marion Ravn er dette faktisk realiteten. Jenta fra Lørenskog har tilbrakt størstedelen av livet i rampelyset; først som barnestjerne i Norge, så erobret hun verden som den ene halvdelen av M2M. Med innimellom egne utgivelser har Marion rukket å arbeide og turnére med store navn som Pink og Meat Loaf, samt vært dommer i TV-suksessen Idol.

2013 ble et fantastisk år for Marion Ravn med deltakelse i TV2-suksessen Hver Gang Vi Møtes, utgivelse av sitt første album på 8 år med "Songs From A Blackbird", og konserter over hele landet. I kjølvannet av suksessåret har produktiviteten og kreativiteten til Marion nærmest løpt løpsk, og i løpet av vinteren og våren 2014 skrev Marion så mange nye låter at det til slutt nærmest ble umulig å samle alle de nye idéene og låtene på ett album.

Marion har på dette prosjektet samarbeidet med et stjernelag innenfor norsk musikkliv; deriblant Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holmstad Solberg (Violet Road) på låtskriversiden, Thom Hell, Even Ormestad og Børge Fjordheim på produsentsiden, mens artister som Thomas Dybdahl, Cato 'Salsa' Thomassen og Christer Knutsen har bidratt som musikere. Resultatet har blitt popmusikk av høyeste kvalitet, som oser av kreativitet og musikalsk sjarm. Albumet er delt opp i to utgivelser – ”Scandal Vol. I” ble sluppet i september, og ”Scandal Vol. II” i januar i år.

Nå gir vi deg og en venn muligheten til å høre de nye låtene live på Rockefeller, 27.februar kl: 20.00. (Aldersgrense 18 år). Les mer om arrangementet HER.

Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under:


Hva heter det nyeste albumet til Marion Ravn?


Din informasjon

ja
nei

Meld meg på stellamagasinets nyhetsbrev!
Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!