Vinn billetter til Lissie-konsert

Vær med i trekningen av to billetter til Lissie-konsert på Sentrum Scene 21. februar.

11. februar 2016

Har du hørt om Lissie? Ja, det har du. For Lissie elsker Norge og Norge elsker Lissie! Hun selger ut konserter landet over, og er en stor favoritt på festivalscenen. 

Siden braksuksessen med debutalbumet «Catching A Tiger» i 2010, gikk det slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun ble raskt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock. Det siste albumet «Back To Forever» (2013) produserte hitsinglene «Shameless» og «Further Away (Romance Police)».

Nå er hun endelig ute med ny musikk! Singelen «Don’t You Give Up On Me» kom ut i november, og det nye albumet «My Wild West» slippes 12. februar.

Du kan vinne to billetter til konserten hun skal holde på Sentrum Scene i Oslo den 21. februar. Alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under:

 


Hvilket land kommer Lissie fra?


Din informasjon

ja
nei

Jeg aksepterer å motta spennende nyhetsbrev og tilbud om medieprodukter, interiør og livsstil, sport og fritid, reise, mote & skjønnhet, dagligvare, events, analyser og spill via brev, telefon og andre elektroniske medier som e-post og SMS fra Bonnier Media og partnere. Les mer.

Konkurransen er dessverre avsluttet!

Se flere konkurranser

Du har allerede deltatt.
Takk for din deltakelse!
Lik Stella på Facebook!