Nytt Stella ute nå!

Bli bedre kjent med Lise Karlsnes, la deg inspirere av 32 sider med tilbehørsfavoritter og finn dine nye sminkerutiner i nyeste Stella.

© stellamagasinet.no

Endelig er oktoberutgaven her! Vi feirer herlig høst med vakre Lise Karlsnes på cover.

 

 

 

© stellamagasinet.no

Vi vet dere elsker tilbehør og har viet hele 32 sider til høstens trender på tilbehørsfronten.

© stellamagasinet.no

Bli bedre kjent med en av norges største artister - Lise Karlsnes - i portrettet hvor hun sammenligner seg med grevlingen: «jeg slipper ikke taket»!

© stellamagasinet.no

Denne måneden har skjønnhetsredaktør Silvany fordypet seg i hudnyanser og hvilke sminke som kler hvilke hudfarge. Finn din nyanse - og dine nye sminkerutiner - i saken Nye nyanser.

© stellamagasinet.no

Helt nytt i Stella! Vi ønsker velkommen til Berit Nordstrand som i de tre neste Stella-utgavene gir deg sine verdifulle tips til hvordan du kan spise deg til et bedre liv! I første del er fokuset Spis vekk stresset, som jo høres deilig ut!

© stellamagasinet.no

Vi er alle forbilder - i større eller mindre grad. Les om hvordan personlig trener Lene Alexandrea Øien, Dortea Gjervik som er nominert til «årets ledertalent» og roer og Paralympics-deltaker Birgit Skarstein kjent fra «Ingen grenser» forholder seg til rollen.

© stellamagasinet.no

Det er litt kongelig i Stella denne måneden også. Vi har nemlig snakket med Prinsesse Märtha Louise som forteller oss hvordan hun har funnet styrken til å våge å gå sine egne veier!

I tillegg forteller psykologen deg om når du bør slå opp, Siri Tollerød gir deg sine inspirasjonskilder og i spalten Kvinne i sin tid møter du Ane brun.

Stella #10 er i salg fra mandag 30. september.

God lesing!

 

 

© stellamagasinet.no
Lik Stella på Facebook!