Nytt Stella i salg nå!

Bli kjent med skuespiller Charlotte Frogner, få sommerens beste pakketips, finn din nye favorittduft og les deg opp på veggis-trenden.

26. mai 2014 av Marthe E. Jakobsen

Juninummeret av Stella er endelig i butikkhyllene og denne gangen er det skuespiller Charlotte Frogner som pryder coveret. I portrettet kan du lese om hennes fobier, store kjærlighet, rollen som bonusmamma og hvordan hun har havnet der hun er i dag.

Sommerferien nærmer seg med stormskritt (hurra!) og Stellas moteansvarlig, Lillian Vangen, gir sine beste pakketips - uansett om ferien tilbringes på hytta, i byen, på stranda eller på festival.

Stadig flere bytter ut biff og koteletter med qunioa og grøntfôr. Møt tre damer som av forskjellige grunner har valgt å kunne ned på, eller kutte ut, animalske produkter.

Gitte Lill, Maria Mena, Guri Heli og Cathrine Stabel er ofte på reisefot, og har perfeksjonert kunsten å pakke de rette skjønnhetsproduktene. Få deres beste tips til hva du bør ha med deg i kofferten i sommer.

Få tips og inspirasjon til å finne din nye favorittduft med vår store parfymeguide.

Enten man er latsabb, vinglebøtte eller perfeksjonist trenger man av og til litt ekstra inspirasjon for å komme seg opp av sofaen og ut på trening. Vi gir deg ekspertenes beste råd.

Lei av den samme gamle tacoen? Få inspirasjon til en fresh oppgradering av fredagsfavoritten med saftige, krydrede og friske smaker. Nam!

 

God lesing!

 

Få Stella og gave i posten  - les mer her.

Lik Stella på Facebook!