Nytt Stella i salg nå!

Bli kjent med artist Linnea Dale, les om de flinkeste folka i Norge innen design, mat, kultur og miljø, og sjekk ut vår test av nye treningsformer.

Kom, mai, du skjønne milde... Den rykende ferske utgaven av Stella er ute nå, og denne gangen er det vakre og flinke Linnea Dale som pryder coveret.

Det nærmer seg feiringen av 200 års uavhengighet fra dansker og svensker, og i forbindelse med grunnlovsjubileet har vi samlet de kuleste nordmennene som lager maten, moten, bøkene og musikken vi vil ha nå!

For å få fart på "prosjekt sommerkropp 2014" har vi testet fire nye og kule treningsformer, og funnet ut hvor mye man egentlig kan oppnå på bare seks uker.

Glem kontaktannonser og sjekking på byen - det er digitaldating som gjelder! Vi gir deg eksperttipsene til hvordan du finner romantikken gjennom verdensveven.

Endelig kan lua gjemmes på loftet og lokkene frigjøres! Les alt om vårens fineste (og oppnåelige!) frisyrer, og hvordan du enkelt kan fikse dem selv.

I tillegg kan du lese et eksklusivt intervju med skuespiller Keira Knightley, psykologens tips til hvordan du kan bli mindful i senga, få stylingtips til de fineste motenyhetene - og mye, mye mer!

God lesing!

 

Få Stella og gave i posten  - les mer her.

Lik Stella på Facebook!