Nytt Stella i salg nå!

I aprilnummeret av Stella kan du blant annet bli bedre kjent med bogger og karrierekvinne Camilla Pihl og lese alt om vår kåring av fjorårets beste skjønnhetsprodukter.

Camilla Pihl har mange jern i ilden. Hun driver en prisvinnende blogg med 30 000 unike lesere hver uke, og jobber også som modell og smykkedesigner.

I tillegg til å lese om Camillas vei til suksess og hennes liv bak bloggkulissene, er aprilnummeret av Stella fullspekket med annet inspirerende, morsomt og lærerikt innhold:

Fem kjente kvinner i ulike aldre forteller om sitt forhold til skjønnhet og hvordan utseende spiller en vesentlig rolle i deres yrke.

Stellas jury har smurt, sminket og dusjet seg gjennom mengder av skjønnhetsnyheter, og kåret fjorårets beste produkter. Les alt om vinnerne i bladet og få muligheten til å vinne ALLE produktene her.

 

Regissør og skuespiller Cecilie Mosli gjorde i vinter stor suksess med tv-serien "Mammon". Hva hun er aktuell med nå kan du lese om i månedens Statusoppdatering.

Stadig flere møter veggen, mange allerede tidlig i yrkeslivet. Hvorfor dette blir vanligere og vanligere kan du lese om i vårt aprilnummer.

 

Lik Stella på Facebook!