Nytt Stella i salg nå!

Else Kåss Furuseth slår ut håret, les om damene som knapt har tid til tissepause på jobb, få oversikt over vårens heteste motetrender og lær deg å lage skikkelig god risotto - i nyeste Stella!

 

Vi overtalte Else Kåss Furuseth til å slå ut håret, og hun fikk en aldri så liten drøm oppfylt - fotoshoot med en bunt elleville hundevalper. I tillegg til portrettet med hele Norges favorittprogramleder, er nyeste Stella spekkfullt av lesestoff som skal motivere, inspirere og engasjere deg!

 

 


 

Else har opplevd å miste to av sine nærmeste, men er opptatt av å leve videre på best mulig måte. Man kan tross alt bli lei av alt det triste også.

 

Stress er en del av jobbhverdagen for de aller fleste, men noen er hardere "rammet" enn andre. Møt flygelederen og akuttsykepleieren, som har det mer hektisk på jobb enn de aller fleste.

 

 

Nye dietter, treningsmønstre, detoxer. Kan det bli for mye av det gode, og når blir sunt til usunt? Vi har snakket med Ida Fladen og Vibeke Klemetsen om temaet.

 

Hva blir de største motetrendene i vår? Stikkord: pudder, silke, blomsterprint, herreinspiret, smårutete og monokront mønster!

 

 

 

NRK-programleder Siri Kristansen er første kvinne ut i vår nye intervjuserie, Statusoppdatering. Siri har lært seg at man må gi og ta her i livet, og hvis det er en ting hun angrer på er det at hun ikke har vært hyggelig med flere.

 

Er du klar for eksperimentere på sminkefronten? Det er vi! Post punk, raw beauty, tropicana eller transparent? Her er noe for en hver smak!

 

 

På tide å hente fram en gammel, italiensk venn. Kremete, deilig, smaksrik. Risotto kan varieres i det uendelige, og vi gir deg et knippe oppskrifter du kan begynne med.

 

 

 

 

Stella #02 er i salg nå.

 

God lesing!

 

Få Stella og gave i posten  - les mer her.

 

Stellas faste spalter:

Psykologen

Guros verden

Kvinne i sin tid

Spaltisten: Sigrid Bonde Tusvik

Silvanys sminkeskole del 1: Mascara

Silvanys sminkeskole del 2: Lepper

 

Lik Stella på Facebook!