Nytt Stella i salg nå!

Sveriges største kvinnelige artist letter på sløret, finn den perfekte jeansen gjennom vår store jeansguide, få et innblikk i fremtidens yrker og bli inspirert av sunne og knallgode oppskrifter i nyeste Stella!

 

Nytt år, nye muligheter. Starten på et nytt år er en forfriskende mulighet til å starte på nytt - eller fortsette i den gode stimen du er i. I Stellas januarutgave får du rykende ferskt lesestoff som sikrer en inspirerende start på året! 

 

 


 

Veronica Maggio blir kalt isdronning av eksene sine. Hun kan virke kald og tøff på utsiden, men Stella traff en imøtekommende og oppriktig interessert artist som fortalte om imaget og om hvorfor hun er dårlig på kjærlighet og familieliv. 

 

Jeans går aldri av moten. Kanskje er det på tide å fornye garderoben med et nytt deminplagg? I vår store jeansguide får du masse inspirasjon og gode tips til jakten på den perfekte dongeribuksa! 

 

Det som var «sikre» yrker for ti år siden kan være veien til arbeidsledighet i dag. Møt damene som har satset på fremtidens yrker, med yrkestitler du kanskje ikke har hørt om enda!

Hva blir de største trendene innen hud, hår, makeup og duft i 2014? Les om hovedtendensene i vår store skjønnhetsguide.

 

 

Hårskolen fortsetter! I løpet av våren gir skjønnhetsansvarlig Silvany og andre eksperter sine beste hårtips. Første tema i årets serie: Sunt hår! Det vil vel alle ha?

Januar er ikke akkurat høysesong for overskudd og energi. Men fortvil ikke! Med disse enkle triksene kan du faktisk gjøre vintermåneden litt lettere og mer lystbetont.

 

 

Når vi er forsynt med ribbe, pinnekjøtt og julemarsipan er det digg med noe friskt og lett. Med disse fristende oppskriftene får du overskudd og en kickstart på året. 

 

 

Stella #01 er i salg nå.

 

God lesing!

 

Få Stella og gave i posten  - les mer her.

 

Stellas faste spalter:

Psykologen

Guros verden

Kvinne i sin tid

Spaltisten: Sigrid Bonde Tusvik

Silvanys sminkeskole del 1: Mascara

Silvanys sminkeskole del 2: Lepper

 

Lik Stella på Facebook!