Nytt Stella i salg nå!

Bli kjent med artist Maria Mena, få de beste festtipsene, les om hvor kjendisene fikser hår, hud og vipper og bli bedre kjent med årets kuleste damer i nyeste Stella!

 

O jul med din glede! I den rykende nye utgaven av Stella får du den perfekte oppladningen til julesesongen - synes vi da! 

 

 

 

2013 er snart forbi og vi benytter anledningen til å trekke frem de kuleste damene som har utmerket seg i løpet av året. Bli bedre kjent med Mariann Hole, Iram Haq, Cecilia Brækhus, Margaret Berger og Helga Flatland! 

 

I portrettet forteller Maria Mena om hvorfor hun er så streng og bestemt, og hva hun ønsker å videreføre til sine fremtidige barn. 

 

Vi står foran en travel festhøytid, men fortvil ikke. Vi har bedt kule eksperter om deres beste tips til maten, drikken, dekorasjonene og musikken. Så du kan stille forberedet. Null stress!

Lurer du på hvor kjendisene går for å fikse sveisen, vippene og makeupen? Vi gir deg svarene!

 

 

Vi kommer ikke unna gavene i desember. Det kan fort bli for mye, for lite eller helt skivebom. Unngå å gå i gavefella - få psykolog Cathrine Moestues beste tips.

Desember er ofte übertravel, med fest, gavefiksing, jobbinnspurt og familietreff. Noen ganger blir det kanskje litt for mye? Gjør som danskenes tidligere statsminister og legg inn hvile i kalenderen! Det tjener du på.

 

 

I tillegg får  du skjønnhetstips som gjør deg festfin i en feiende fart, inspirerende julegavetips fra fire kule damer, de fineste festantrekkene, informasjon om maten som gjør deg lykkeligere - og mye mer!

 

Stella #12 er i salg nå.

 

God lesing!

 

Få Stella og gave i posten  - les mer her.

 

Stellas faste spalter:

Psykologen

Guros verden

Kvinne i sin tid

Spaltisten: Sigrid Bonde Tusvik

Silvanys sminkeskole del 1: Mascara

Silvanys sminkeskole del 2: Lepper

 

Lik Stella på Facebook!