Nytt Stella i salg nå!

Bli kjent med tv-yndling Katarina Flatland, se vår store hudguide, les om de nye treningstrendene og få tips om maten som gjør deg fokusert i nyeste Stella.

November er ikke bare nitrist - langtifra! Nytt Stella er for eksempel ute nå, og sjekk ut vår flotte coverdame Katarina Flatland!

Vi innser det - vinteren er rett rundt hjørnet. Men det trenger ikke nødvendigvis bety at huden blir knusktørr, så lenge vi tar grep. Få de beste tipsene til sunn hud med glød i vår store hudguide!

 

Katarina Flatland er flink pike, men har blitt både tøffere og sterkere etter at faren ble syk. Les om hvordan hun har forandret seg og hvordan hun har taklet livets harde slag.

Visste du at hva du spiser faktisk kan spise deg til bedre konsentrasjon? Ikke vi heller. Men nå vet vi det. Og du kan også få vite det, hvis du leser del 2 i vår kostholdsserie! Oppskriftene finner du forresten her.

Elektrisk hår og luesveis? Lyst på en forandring på hårfronten? En ny hårfarge kan gjøre underverker, og de nyeste trendene er ikke for de blyge i klassen. Stikkord: Fargerik!

 

 

Idealist i magen? Det trenger ikke være et tiltak å skape endring. Med små grep kan du faktisk få store utslag, for eksempel for miljøet, helsa, økonomien og tankene dine!

Det er lov å surmule litt nå som det er høst. Så lenge det er med glimt i øyet! Guro, for eksempel, er bekymret over fremtiden. Men egentlig ikke for sin egen.

 

 

I tillegg kan du lese om de nyeste treningstrendene, lære deg å si fra i konflikter, få tips til hvordan du styler babyrosa, snike i Helena Christensens sminkepung - og mye mer!

Stella #11 er i salg nå.

 

God lesing!

 

Få Stella og gave i posten  - les mer her.

 

Stellas faste spalter:

Psykologen

Guros verden

Kvinne i sin tid

Spaltisten: Sigrid Bonde Tusvik

Silvanys sminkeskole del 1: Mascara

Silvanys sminkeskole del 2: Lepper

 

Lik Stella på Facebook!