Hva kan vi lære av 222 år levd liv?

I det nyeste Stella har vi snakket med fem kvinner om vennskap, kjærlighet, karrierejag, usikkerhet - rett og slett livets lærdom.

© stellamagasinet.no

Fortid, fremtid, selvtillit, karriere, kjærlighet og barn. Det er så mye vi kan lære av hverandre! I det nyeste Stella kan du lese om livene til fem kvinner i ulik alder, livssituasjon og karriere og se hva vi kan lære av deres tilsammen 222 år levd liv.

Her får du en liten smakebit på saken Livets lærdom i Stella #9:

© stellamagasinet.no

 

Camilla Hagen Sørli driver blant annet klesmerket Wiksén sammen med designeren Rikke Wiksén i tillegg til å ha to barn og en bred utdannelse. Hun mener det er viktig å fokusere på å finne sine sterke sider og velge en karriere der man bruker dem.

- Det er aldri for sent å finne sin vei, forteller hun Stella.

© stellamagasinet.no

Lise Fjeldstad er skuespiller med flere gjeve priser bak seg. Hun forteller blant annet om hvordan hun har fått selvtillit ved å tørre å ta sjanser.

- Jug så du tror på deg selv - for å gi deg selv mot!

 

© stellamagasinet.no

Elina Krantz er gründer av Stand Up Norge og leder av Latter på Aker Brygge. Hun mener jobben har definert henne som menneske og at barna er den største kjærligheten som finnes.

- Den største utfordringen, forteller hun, er å ikke skape så mye trygghet at de tror at livet er en rosa tyggis.

 

© stellamagasinet.no

 

Marte Sæteren er filmaktuell i «Pornopung» og er opptatt av å finne jobber i skuespilleryrket som har et innhold og ikke er kommeriselle. På kjærlighetsfronten forteller hun at hun har måttet kjempe mot forfengeligheten sin, noe som har gitt henne et nytt syn:

- Kjærligheten må være betingelsesløs.

 

© stellamagasinet.no

Anita Skorgan har 40-årsjubileum som artist. Bak en slik lang karriere mener hun det ligger et fokus på kvalitet:

- Man må tørre å si nei og følge hjertet og hodet, forteller hun. Om fremtiden har hun derimot et gledelig budskap å melde:

- Voksenlivet og alderdommen er nedskrytt. Det er dritkult å være voksen!

 

Les disse interessante intervjuene og mye mer i nyeste Stella:

© stellamagasinet.no

 

Bli Stella-abonnent her.

© stellamagasinet.no
Lik Stella på Facebook!