Ny skjønnhetstrend: Drikk kollagen

Ta vare på huden din og forebygg tidlige aldringstegn som rynker, linjer og cellulitter med denne nye trenden.

15. september 2017 av Bonnier Creative Studio

Kollagen har vist seg å være et svært effektivt tilskudd man kan ta for å redusere og forebygge hudens aldringstegn. Den naturlige mengden av kollagen i huden avtar nemlig i 30-årsalderen, og etter overgangsalderen går den enda mer ned. Dette er hovedårsaken til at du får rynker og linjer. Ved å drikke The Solution™ Anti Wrinkle Collagen forebygger du hudens aldringstegn innenfra. 

Trendy

Kollagen er en viktig del av kroppens bindevev og fungerer som kroppens lim. Det finnes naturlig i kroppen, og er den viktigste enkeltfaktoren som bidrar til å holde huden ung og spenstig.

The Solution™ Anti Wrinkle Collagen er et kosttilskudd i pulverform som mikses i valgfri mat eller drikke. De praktiske porsjonspakkene er geniale, og pulveret er helt uten smak, lukt, fett, kolesterol og karbohydrater.

Trender viser en tydelig retning I å behandle hud innenfra for å optimalisere resultater - sammen med det man tilfører utenfra. Kollagen er utpekt som noe av det mest effektive, og det foreligger solide studier som bekrefter dette. Kostholdsveileder Desirèe Andersen er en av mange som sverger til en daglig dose av vidunderpulveret.

– Selv om det ikke er forsket så mye på kollagen som tilskudd enda, viser de forskningene som er gjort at kollagen kan ha flere gode effekter både på helse og utseende. Ved å drikke det tilfører du hele kroppen kollagen, og som kostholdsveileder er jeg veldig positiv til den nye trenden, sier Andersen. 

– ”Det funker!”

Hun opplever huden som mer spenstig og med mindre synlige rynker etter at hun startet å drikke The Solution®.

– Effekten er så god at jeg rett og slett ikke tør å slutte. Det funker faktisk, og det er enkelt å praktisk at det er smaksfritt og tilsettes i varm eller kald drikke, forteller hun. 

Jevnlig bruk av The Solution® viser seg å:

• redusere rynkedybde med i snitt 20% i løpet av 8 uker

• redusere appelsinhud (cellulitter) med i snitt 11%

• øke elastisiteten i huden og dermed forebygge nye rynker og linjer

Lik Stella på Facebook!