Agnes Kittelsen gir deg sine beste tips innen skjønnhet, kosthold og trening. © Getty Images

3 tips fra Agnes Kittelsen

Agnes Kittelsen gir deg sine 3 skjønnhetstips, treningstips og kostholdstips.

Skuespiller Agnes Kittelsen (31) er kanskje best kjent fra sin rolle i den norske filmen "Max Manus" fra 2008, som hun i august 2009 ble tildelt Amandaprisen for beste kvinnelige birolle for.

Agnes Kittelsen fant balansen med kosthold og pilates

Treningsprogram: fettforbrenning

Siden da har det vært mye å gjøre for søte Agnes, med blant annet teaterstykket "Trollbyen", Sundance-suksessen "Sykt Lykkelig" og TV-serien "Dag". Snart er hun igjen aktuell som Vivian i den norske storfilmen "Halvbroren", samt nyinnspillinger av "Dag" til høsten. I Stella #2 er Agnes coverjente og du finner et langt portrettintervju med henne inni bladet. På fotoshooten snakket vi med Agnes om hennes tre beste tips og rutiner innenfor skjønnhet, kosthold og trening.


Agnes Kittelsen på cover av Stenna #2 © stellamagasinet.no

Agnes Kittelsen på coveret av Stella #2.

- Hva er ditt beste skjønnhetstips?

- Jeg bruker kun økologiske skjønnhetsprodukter, og gjerne Organic Pharmacy.
De har utrolig mange gode produkter som jeg virkelig anbefaler.

- Ditt beste treningstips?

- Jeg liker godt å være ute, så jeg foretrekker utetrening, og så liker jeg å trene pilates inne. Jeg trener ca. 3 ganger tilsammen i uken.

- Og ditt beste kostholdstips?

- Jeg er forholdsvis bevisst på hva jeg spiser, men jeg har kanskje blitt litt mer avslappet i det siste. Før var jeg veldig kategorisk og hold meg unna enkelte matvarer. Nå spiser jeg litt av alt, men passer på i ukedagene og koser meg heller litt ekstra i helgene.
Mitt beste mattips er smoothies. Det blir jo godteri og sunn kos på en gang! Da bruker jeg ofte søt frukt og bær og kakaopulver, eller havregryn og kanskje proteinpulver etter trening.

 

Her ser du bildene fra Stellas fotoshoot med Agnes Kittelsen.


Funksjonell trening - slik virder det!

Lik Stella på Facebook!