© @mmedetourvel

Høysommerens fineste flettefrisyre

Vi har forelsket oss helt i denne frisyren fra Alberta Ferretti. Og så er den så lett å få til!

På presentasjonen av Alberta Ferrettis Limited Edition Spring 2016-kolleksjon, stilte modellene med en av de fineste håroppsetningene vi har sett i år. Håret var tvunnet sammen med sjal i gull-lamé, og surret rundt hodet i en krans. Den 70-tallsinspirerte frisyren er perfekt for å samle håret, og få det opp fra nakken på varme sommerdager. Og ikke så vanskelig å få til selv! 

 

© @missmunaaa

Skaperen av sveisen var Laurent Philippon, kreativ leder for Bumble and Bumble. Ifølge Philippon lager du den slik: 

  • Spray hårrøttene med Bumble and Bumble Thickening Hairspray, og føn dem tørre mens du masserer hodebunnen med fingrene for å skape volum.
  • Gå over hårlengdene med en krølltang, og lag myke, naturlige bølger. Det er ikke så nøye om de ikke blir perfekte, det viktigste er å få riktig tekstur. Og det får du om du gir krøllene en dusj med Bumble and Bumble Dryspun Finish etter krølltangen.
  • Samle håret i en lav, løs hestehale, med noen fjoner hengende løst for å ramme inn ansiktet.  
  • Så kommer vi til detaljen som utgjør hele forskjellen: Knytt et tynt sjal rundt hestehalen. Del hestehalen opp i to like deler, og tvinn begge hårdelene sammen med hver sin ende av sjalet. Her er det brukt et metallfarget, men du kan selvsagt bruke hvilket sjal du vil. 
© Laurent Philippon
  • Surr så hver av hårdelene rundt hele hodet, og fest dem rundt hele kronepartier med hårnåler. La hårdelene krysse hverandre over pannen, stikk endene inn under kransen, og fest dem godt inntil hodebunnen med fliseklemmer.  
  • Gi hele håret et nytt lag med Bumble and Bumble Dryspun Finish, og gjør deg klar til å bli kåret til strandas mest glamorøse bohem. 
Lik Stella på Facebook!