– Mange blir opprørt når jeg sier det, men familien og jobben er like viktig for meg

Møt seriegründer, tobarnsmor og selvsagt Skandinavias største blogger Isabella Löwengrip (26) i den nye utgaven av Stella.

15. oktober 2017 av Redaksjonen
Isabella Löwengrip intervju Stella

Les hele intervjuet med Isabella i Stella #6. I salg nå.

© Martin Petersson

Skandinavias største blogger, en av Sveriges mest googlede personer, sjef for 40 ansatte fordelt på fire firmaer, tobarnsmor, separert. Isabella Löwengrip er bare 26 år, men har pondus som en femti år gammel næringslivsleder i sykkeltraseen ved Sjølyst. 

Det blir stille når hun snak­ker, bare klikkingen fra et kamera høres nesten konstant. Hvert punkt på den tette timeplanen dokumenteres og kringkastes, seks personer jobber fulltid kun med bloggen hennes. 

(...)

– Overgangen fra null til ett barn var tøff. Jeg har vært offentlig siden jeg var 16, og alt har kretset rundt meg. At en annen person er viktigere enn deg selv, var det nok bra for meg å erfare. Men jeg var ganske klar for det, og det passet å ta en pause etter seks år med mye jobbing. Jeg fikk en sunnere innstilling til jobben min da jeg fikk barn. Mange blir opprørt når jeg sier det, men familien og jobben er like viktig for meg. Det er sunt for begge parter at jeg har det andre. Du kan si at å bli mamma er det beste som har hendt min karriere.

På bloggen er barna synlige, men Isabella viser aldri ansiktene deres. Det er altfor farlig, mener hun, etter at trusselbrev og ubehagelige henvendelser har tvunget henne til å ha med vakter når hun beveger seg utendørs om kvelden. Hun skifter klær på barna før de går i barnehagen hvis hun har tatt bilder av dem om morgenen. Boligen hennes på Lidingö utenfor Stockholm har kameraovervåkning og alarmsystem. 

(...)

Les hele intervjuet med Isabella Löwengrip i det nye nummeret av Stella, i salg nå.

Lik Stella på Facebook!