© Getty Images

Blogg on!

Hei, hvor det går! Snart er det ukeslutt og tid for (trommevirvel) Fredagstema her i Stella-redaksjonen! Det er alltid like spennende for oss å velge klestema. Blir det striper? Ruter? Rysjebluser? 70-tallsretro? Vel, kall oss gjerne gærne, men denne fredagen, i anledning avrundingen av moteuken i Paris, slår vi oss løs med Bloggetema!

© Getty Images

Det er jo verdens beste klestema, for det betyr virkelig, som man ofte sier i moteverdenen, at ALT er LOV. Den danske bloggeren Pernille Teisbæk over her er et virkelig godt eksempel. Hun har klart å måke inn både frynse-, sneakers-, skinnjakke-, dameveske og 70-tallspolostylingtrenden i ett og samme antrekk. Ingen over, ingen ved siden.

© Getty Images

Eller vent, hallo, det er jo MANGE over og ved siden. Det er det som er så gøy med blogge-tema! Som den brasilianske bloggeren Mariah Maia over. Det ligger i yrkesbeskrivelsen til disse bloggerne. De klarer på magisk vis å style de vanskeligste plaggene i garderoben. De som vi vanlige dødelige ikke tør prøve oss på en gang! Hvem vet, kanskje en av oss i redaksjonen har noe liknende å svinge rundt halsen i morgen? Dra på jobb i noe liknende som den brazilianske bloggeren og businesskvinnen Helena Bordon? La det ikke bli med tanken, gjør som oss å kle deg som en blogger du også!

© Getty Images

La deg inspirere av norske Hedvig fra bloggen The-northernlight.com hvis du føler at du har en mer klassisk ladylike blogger i magen. Det er også ok.

© Getty Images

Eller, som et gammelt indianerordspråk her i redaksjonen lyder - er du i tvil, se hvordan Hege Aurelie Badendyck fra Costume gjør det. Så nu kjør vi! Følg med i morgen for en veritabel bloggefest in yo face. #fredagstema

© Getty Images

Lik Stella på Facebook!