Beyonce og den usynlige kjolen
Beyonce og den usynlige kjolen

Beyonce og den usynlige kjolen på Met-ballet 2015. Jay-Z later som ingenting. Han gidder i hvert fall ikke bære slepet.

© Getty Images

Beyonce gikk for gull på Metgallaen

5. mai 2015 av Mari Grydeland

Noen ball er litt morsommere enn andre. Og ingen har vel unngått å få med seg det store oppbudet av «usynlige» kjoler på gårsdagens Met-ball. Skjønt, «usynlige» er vel ikke riktig ord. Her får du se kjolene som får deg til å tenke på eventyret «Keiserens nye klær». Og siden Beyonce ofte blir betegnet som en dronning (Queen Bey) så må man jo spørre seg. Hvor gjennomsiktig kan en kjole være og fortsatt kalles en kjole? Vi bare spør! Se selv!

Beyonce på Met-ballet
Beyonce på Met-ballet

Beyonce hadde på seg det vi trygt kan si ble kveldens mest omtalte kjole.

© Getty Images

Tenke seg til - det var en som klarte å parkere Kim Kardashian på Met-ballet! Gratulerer, Beyonce! Bedre lykke neste år, Kim!

Kim Kardashian på Met-ballet
Kim Kardashian på Met-ballet

Kim Kardashian i Cavallikjole på Met-ballet 2015.

© Getty Images

Siden Miley hadde kledd på seg for anledningen, var det bare Jennifer Lopez som var en reell motstander for Beyoncey og Kim i kampen om oppmerksomheten på den røde løperen på Met-ballet. Selv om hun brukte all sin kvinnelist og hadde kledd seg i rødt, var halvnaken og hadde festet et slep bak som trakk oppmerksomheten mot bakenden, klarte hun ikke å vinne kampen om oppmerksomheten denne gangen. 

Jennifer Lopez på Met-ballet
Jennifer Lopez på Met-ballet

Jennifer Lopez hadde tre ess på, eh, kroppen på Met-ballet. Rødt, halvnakent og med slep.

© Getty Images

Kims halvsøster, toppmodellen Kendall Jenner var ikke så veldig avkledd sammenliknet med de tre store på den røde løperen. Men mange ble nok grønne av misunnelse på denne fine kjolen likevel.

Kendall Jenner på Met-ballet
Kendall Jenner på Met-ballet

Kendall Jenner hadde snurpet seg inn i en lekker grønn kjole på Met-ballet.

© Getty Images

Du er ikke datteren til Goldie uten gullkjole. Denne kjolen så også gjennomsiktig ut i det rette blitzlyset, men akkurat på dette bildet ser Kate Hudson helt tilkneppet ut. Bonuspoeng for slepet, som vi også så mye av under årets Met-ball.

Dessverre for Kate, så ble hun slått på slep-lengden også. Ikke var hun den som var mest naken, ikke var hun den med mest gull på kroppen og ikke hadde hun kveldens lengste slep. Det var ingen som var i nærheten av å ha et like stort, og ikke minst like vitsevennlig slep som Ri-ri på Met-ballet i år. Er det flere som får akutt lyst på omelett av å stirre på dette bildet?

Rihanna med gult slep
Rihanna med gult slep

Rihanna med gult slep på Met-ballet

© Getty Images

Selv om Beyonce alltid vil være en dronning, var det Anne Hathaway som var lurest. Hun hadde nemlig kledd seg ut som en slags Gullhette - noe som var superlurt, for hvis hun hadde kjørt Rødhette-stilen på den røde løperen hadde hun også blitt usynlig. Vi tror hun valgte dette antrekket for å mentalt plassere et bilde av seg selv som en slags Oscar-kandidat til neste års Oscar-utdeling. Hun ser nesten ut som en statue også, gjør hun ikke? Smart dame!

 

Anne Hathaway som Gullhette.
Anne Hathaway som Gullhette.

Anne Hathaway var Gullhette på den røde Met-løperen

© Getty Images

Men, vent, hvem er det som ler sist, egentlig? Alle vet jo at den som ler sist, ler best. Så da kan det se ut som at det faktisk var Kate som vant festen likevel? 

Kate Hudson ler sist på Met-ballet.
Kate Hudson ler sist på Met-ballet.

Kate Hudson lo sist på Met-ballet. Se så fornøyd hun er med å stp inne i kroken her på etterfesten med en ekte vampyrkjekkas!

© Getty Images

Lik Stella på Facebook!