HØSTPLEIE: Must-haves for hele familien

Annette Haga tipser om sine favoritter denne høsten!

3. september 2018 av Annette Haga

Annonsørinnhold skrevet av Annette Haga:

Det siste året har jeg vekslet litt mellom de ulike kroppspleieproduktene til A-Derma, og har gjennom samarbeidet vårt blitt glad i mange av dem. Som gravid hadde jeg perioder med svært irriterende svangerskapskløe, og i takt med at magen vokste fikk jeg et enda større fokus på fuktighet og pleie av babymagen.

Det finnes massevis av deilige produkter på markedet, men den største forskjellen er at selv en hel dag og natt etter påføring kjennes kroppen fortsatt supermyk og glatt. Jeg kan tydelig kjenne effekten av kremen i dusjen morgenen etter at jeg smurte meg inn med fuktighetskrem fra A-Derma, og det er en av grunnene til at jeg har blitt så glad i dette merket. De gir masse fukt, reduserer irritasjon og styrker hudbarrieren - med Rhealba® Havreekstrakt som hovedingrediens.

Ny årstid og nye favoritter

Nå begynner det å bli en stund siden jeg gikk gravid og behovet for masse fuktighet har ikke vært like stort nå som det har vært sommer.

Men nå er jeg klar for høsten og jeg har begynt å bruke A-Derma Xera-Mega Cream etter hver dusj, som oftest før jeg legger meg. Den er et must for tørr hud, med en konsistens som er helt nydelig. Den dufter mildt og godt og føles behagelig på huden min. Den er også perfekt for meg som er i barselpermisjon, da jeg kun trenger å smøre meg én gang om dagen siden den holder på fuktigheten i 24 timer.

A-Derma Xeramega finnes i 400 ml. pumpeflaske og i en 100 ml. som er praktisk å ha i treningsbagen eller med på reise. Kremen er fin å bruke sammen med A-Derma flytende familiesåpe til daglig hygiene og også Exomega Control Shower Oil!

Unngå tørre lepper og hender

Dessverre har vi en nok en lang høst og vinter foran oss, noe som ikke akkurat gjør underverker for hud, hår, negler eller lepper. Mitt beste tips er å ikke kun bruke leppepomade etter at leppene er blir tørre og flakete, men å forebygge det. Vær og vind kan fort bidra til at leppene tørker ut, for ikke å snakke om enkelte leppestifter.

Jeg har blitt veldig glad i A-Derma sin Lip Stick som er nøytral når det kommer til både farge og lukt og farge (mannen min liker forresten også denne!), men først og fremst fordi den inneholder irritasjonsdempende havreekstrakt, i tillegg gir den rikelig med fukt og reduserer raskt rødhet. Jeg bruker den jevnlig, gjerne før jeg legger meg eller når jeg kjenner at det trengs. Ypperlig å ha med i vesken og på nattbordet!


Vil du teste produktene fra A-Derma Exomega Control? Les mer nederst i saken.

På høsten og vinteren er jeg mye flinkere til å bruke håndkrem enn ellers, rett og slett fordi jeg MÅ.

Hendene blir altfor tørre ellers, og da føler jeg meg ufresh. Denne gode håndkremen fra A-Derma har fått en fast plass i stellevesken ute på tur, og den trekker umiddelbart inn i huden og gir vanvittig med fukt. Jeg har også en stående på badet ved siden av såpen! 

Håndkremen inneholder Rhealba® havrekimekstrakt som reduserer kløe og irritasjon, samt glyserin som gir rikelig med fuktighet. Den danner også en beskyttende hinne og virker ikke fet.

Gode produkter til hele familien

A-Derma har et stort utvalg med herlige produkter som passer til hele familien, og spesielt dem med svært tørr og irritert hud (dette inkluderer også babyer!)

Nyheten A-Derma Dermalibour+ Barriere Cream er en beskyttende krem som kan brukes på hele kroppen, 1-2 ganger daglig på områder som trenger beskyttelse mot blant annet vær og vind, klor- og saltvann, vaske- og rengjøringsmidler, gnagsår og gjentatte hudgnisninger. 

Den er uten silikon og virker beroligende på huden, så den er et supert valg om du er på utkikk etter et SOS-produkt til barnet ditt eller hele familien.

Du kan lese mer om hvilke produkter jeg anbefaler for baby her.

Vil du teste A-Derma Exomega Control-produktene helt gratis?

Er du plaget av tørr, irritert hud og lett eksem? Vil du og familien din være med på å teste A-Derma Exomega Control-produktene*? A-Derma trekker ut 20 barnefamilier som får tilsendt produktene gratis! Dersom du blir valgt ut må du være tilgjengelig for å svare på en spørreundersøkelse i forbindelse med testperioden. Meld deg på ved å sende en e-post til [email protected]


*A-Derma Exomega Control hygieneprodukter; dusjolje og flytende vask, samt fuktighetskremene; lotion, cream og balm.


Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Annette Haga for A-DERMA. 

Lik Stella på Facebook!