3 enkle steg som får babyen din til å sove bedre

Disse kveldsrutinene gir bedre nattesøvn på kun 7 dager!

18. desember 2017 av Bonnier Creative Studio

Annonsørinnhold

Etter en lang dag er det deilig å koble av med en avslappende kosestund før leggetid – både for foreldre og barn. En god kveldsrutine kan gjøre underverker for nattesøvnen til den lille. Selv om søvnbehovet hos de små varierer, vil en trygg og rolig kveldsstund uansett bidra til at leggeprosessen går enkelt og rolig for seg.

Bedre nattesøvn på syv dager

Alle babyer er forskjellige, noen faller til ro etter aktivitet, andre til en nattasang eller et varmt bad. Bedtime-serien fra Natusan® passer for alle små, og er spesielt tilpasset for å fremme god nattesøvn.

Leggerutinen er forholdsvis enkel med et behagelig bad, beroligende massasje og en liten stille stund med god tid til kos. Den milde serien har beroligende og avslappende egenskaper og kan på en enkel måte inkluderes i Natusan® sin 3-stegs leggerutine. En klinisk studie har vist at en god kveldsrutine, kombinert med Natusan® produkter hjelper babyer med å sovne raskere og sove lengre. 

Her er Natusan® sin 3-stegs leggerutine:

1. Varmt bad

Begynn kveldsrutinen med et deilig, varmt bad. Hell gjerne noen dråper med Natusan® Bedtime Bath i vannet eller direkte på babyens hud. Natusan® Bedtime Bath er en mild, flytende badesåpe som er skånsom mot sart babyhud, og like mild mot øynene som rent vann. I Bedtime-serien finner du også Natusan® Bedtime Shampoo med en herlig duft av lavendel for vask av hår og hodebunn.

2. Massasje

En liten massasjestund før leggetid er en god måte å få babyen din til å føle seg trygg og klar for natten. Masser babyen forsiktig inn med Natusan® Bedtime Baby Oil med en beroligende duft for å tilføre huden fuktighet.

3. Stille stund

Nå er det tid for sengen og en stille stund sammen. Noen minutter med en rolig atmosfære hjelper barnet å roe seg helt ned, og de voksne får tid til å fordøye dagens inntrykk. Unngå aktiv lek rett før leggetid og bruk heller tiden på lesing, rolig sang eller amming/flaske. Legg gjerne babyen ned i sengen før den sovner slik at barnet selv lærer seg å falle til ro.

Etter barnet har falt i søvn er det bare å nyte synet i noen sekunder, for hva er vel vakrere enn en fredelig, sovende baby?

Annonsørinnhold: Vi gjør oppmerksom på at dette er en kommersiell artikkel skrevet av Bonnier Creative Studio.

Lik Stella på Facebook!