Lege om vidunderkuren: - Arr og rynker forsvinner

Skjønnhetsproduktet alle snakker om er kommet til Norge.

I en episode av det populære amerikanske TV-programmet ”The Doctors Show” trekker legene frem Skin Roller som en av de heteste trendene innen hudpleie.

- Dette er en skikkelig kul greie, sier en av legene i programmet.

 Akkurat nå får du Skin Renewal Kit til kun kr. 799,-  (ordinær pris kr. 1290,-)

Stimulerer kollagenproduksjonen

Med alderen minker kroppens produksjon av proteinet kollagen, noe som gjør at huden mister styrke, smidighet og spenst. Nå er det kommet et nytt produkt som motvirker hudens aldringsprosess - Swiss Skin Roller.

Swiss Skin Roller ser ut som en barberhøvel, men i stedet for et barberblad er det plassert et hjul med 540 mikronåler ytterst. Nålene trenger ned én millimeter i overhuden og når aldri ned i underhuden.

Mikronålene stimulerer og setter i gang kollagenproduksjonen i huden din, og når du ruller Swiss Skin Roller over problemområder, skapes det nye og friske hudceller. Rynker og arr fra akne forsvinner, og Swiss Skin Roller kan også brukes til å fjerne cellulitter.

I det kjente TV-programmet ”The Doctors Show” har legene testet ut Skin Roller - og de har latt seg imponere.

Ved hjelp av mikronåler stimuleres huden, og den mykes opp. Den ytterste huden med arr og rynker forsvinner, og ny og fin hud kommer frem, sier en av legene.

Nå i Norge!

Nå har Skin Roller kommet til Norge gjennom skjønnhetseksperten Swiss Clinic.

-Vi har lenge ønsket å tilby dette produktet ettersom vi har sett hvor godt det har fungert i USA, sier Therese Boudaliér i Swiss Clinic.

Hun kan friste Swiss Clinics kunder med en introduksjonsrabatt på hele 38 prosent.

-Vi ønsker å teste tilbudet i en begrenset tid for å få litt oppmerksomhet rundt Swiss Skin Roller. Når produktet blir kjent i markedet, kommer det til å selge seg selv ettersom det er så effektivt, fortsetter Boudaliér.

Etter at du har rullet Swiss Skin Roller over dine problemområder, åpner huden seg. Den kan dermed lettere absorbere virkestoffene i hudkremer, og vi anbefaler å bruke vitaminkremen Swiss Rejuvenator etter at du har behandlet huden med Swiss Skin Rolller.

Klikk her og få 38 % avslag på den eksklusive Skin Renewal Kit pakken ved å bestille i dag.

 

Lik Stella på Facebook!