5 herrevesker som er like fine som kvinnevesker, bare billigere!

3. september 2015 av Trendhim.no

Å finne seg riktig veske kan være et minefelt. Veska skal helst passe anledningen, passe antrekket, passe dagsformen og så videre. Og når du endelig har funnet den riktige veska, må du prøve å finne den bak alle de andre veskene dine. Eller med andre ord, å velge veske er veldig vrient. 

Så hvis det fantes en mulighet for å finne seg en unik veske til en lavere pris, ville du vært interessert i å vite mer om det?

Sannheten er at motebransjen vet at mange kvinner har lav terskel for å kjøpe seg ny veske, mens terskelen hos menn er veldig høy. Dette prinsippet utnytter mange produsenter seg bevisst av, og priser derfor kvinnevesker høyere enn herrevesker. Selv om veskene i hovedsak er like.

Så hvorfor ikke bare gå for en herreveske? Helt seriøst, selv om vi snakker om vesker for menn, er jo ikke det ensbetydende for at veskene er store og stygge? (Dessuten finnes det uansett vel så mange store og stygge kvinnevesker).

Med dette i bakhodet tok vi oss fore å gå ut fra de syv mest typiske vesketypene, og finne en ”mannlig lookalike” fra herreveskene på trendhim.no. Det vi fant var syv kjempefine vesker, som også var billigere enn kvinneveskene.

 

1. Ryggsekken

En ryggsekk tar tankene fort til skoledagene, og å drasse på skolebøker og gamle matpakker. Men det finnes også mange freshe og trendy sekker denne høsten, noe vi blant annet har sett på Alexander Wang and Elizabeth James’ catwalks. 

For kvinner:
For kvinner:

"Pilot" Leather Backpack, Rag and Bone: 6753 kr (Nordstrom.com)

I kvinneavdelingen:

'Pilot' Leather Backpack, Rag and Bone: 6753 kr (Nordstrom.com)

Denne sekken i ruglete skinn er lett og stilig, og lar deg frakte med deg masse ting samtidig som du har hendene fri.

For menn:
For menn:

Mørkebrun VT Retro Ryggsekk, Delton Bags: 1595 kr (Trendhim.no)

Denne stilige, mørkebrune sekken kan se bra ut enten det er med en flagrende sommerkjole eller med et korrekt arbeidsantrekk, og vil også gi deg en liten edge, uansett antrekk. Og den glossy finishen gir et eksklusivt preg.

Du sparer?

Herresekken sparer deg 5158 kr!

I herreavdelingen 

Mørkebrun VT Retro Ryggsekk, Delton Bags: 1595 kr (Trendhim.no)

Denne stilige, mørkebrune sekken kan se bra ut enten det er med en flagrende sommerkjole eller med et korrekt arbeidsantrekk, og vil også gi deg en liten edge, uansett antrekk. Og den glossy finishen gir et eksklusivt preg.

Du sparer?

Herresekken sparer deg 5158 kr!

 

2. Sidevesken

Sidevesken er et grunnleggende element i herre- og kvinnegarderoben, og hovedforskjellen på de to kategoriene er prislappen. Det finnes mange vakre skinnvesker av denne typen til kvinner. Og deres evne til å romme alt du trenger av papirer, laptops, klær og hva det enn er, gjør dem til en populært følgesvenn.

I kvinneavdelingen:

Campus Leather Satchel Bag, Frye: 2700 kr (Neiman Marcus)

Denne klassiske og lett bohemske vesken har plass til alt du trenger i løpet av arbeidsdagen eller skoledagen, og gjennomfører med toppkarakter.

I herreavdelingen

Brun Messenger Lærveske, Delton bags: 1495 kr (Trendhim.no)

OK, her har vi valgt en herreversjon som er litt mindre nett og litt mer ”et univers av lommer”. Men den passer uansett perfekt for en laptop, det er masse plass til andre nødvendigheter og det myke, brune skinnet matcher det aller meste.

Du sparer:

1200 kr hvis du går for herrevarianten!

 

3. Crossover-vesken

Denne typen veske er et must, fordi den er så komfortabel og lett å bruke. Det er bare å slenge den på siden og gripe med begge hendene hva enn livet bringer. Crossover-vesken er vesken for jenter som har henda fulle.

 

I kvinneavdelingen:

London Kyoto Cross Body Bag, KNOMO: 1250 kr (Zappos)

Enkel og solid profil, avrundende hjørner og deilig mykt skinn. Denne crossoveren gjør susen både på fridager og (stapp)fulle dager.

I herreavdelingen:

Brun Monotoch Skulderveske: 799 kr (Trendhim.no)

Noen ganger er funnene i herreavdelingen mer detaljerte og mer feminine enn slektningene fra herreavdelingen! Her har vi detaljer i messing og en lås som står fint ut i kontrast til det robuste mørke skinnet.

Du sparer:

Baggen er på størrelse med en iPad, og besparelsen er nano. Du sparer bare 576 kr med vesken fra herreavdelingen. Men den er jo den fineste av de to, så da er jo valget enkelt.

 

4: Tote-baggen

En tote er en veske du bruker til hverdags, på jobb og på fritiden. Denne bør være så stor at du får med deg det du trenger, men ikke så stor at den blir altfor full (og tung). I tillegg skal den se bra ut, og tåle å bli brukt daglig.

I kvinneavdelingen:

Work Tote, Vickery: 2460 kr (Fossil.com)

Perfekt størrelse, med en fin silhouette og en rem som gjør at du bare kan slenge den over skulderen i en hektisk situasjon. Den lille ytterlommen er også kjekk, og du ser på skinnet at dette bare blir finere med årene.

I herreavdelingen:

Brown Wayne 13/15 PC veske, Nic & Mel: 1475 kr (Trendhim.no)

Tote-baggen fra kvinneavdelingen er subtilt avslappet, mens denne er mer minimalistisk og lekker. Det myke, naturlige skinnet i lys karamellfarge står i fin kontrast med det stripete foret, og vesken har også en kul messinglås.

Du sparer:

Hvis du går for tote-bagen fra herreavdelingen, sparer du 985 kr som du kan putte rett i lommn! Eller vesken …

 

5: Weekend-bag

Når du (endelig) skal på ferie eller reise bort en langhelg, må du ha noe mer romslig enn en tote-bag. Så når du står der med pakkelisten din, hva slags veske ser du etter da?

I kvinneavdelingen:

The Transport Weekender: 2460 kr (ShopBop.com)

Hvis du, i likhet med oss, vil reise med stil og samtidig kunne ha med deg vesken inn på flyet, så setter du antageligvis pris på denne Weekender-vesken. Den er laget i ekte kuskinn, noe som gjør den myk, smidig og robust beholder for tingene dine. Den doble glidelåsen gir eieren full frihet over betjeningen av innholdet, og den har til og med en egen lomme for ID-kort.

I herreavdelingen:

Mitao Skinnveske, Häagendess: 1895 kr (Trendhim.no) 

På innsiden av denne vesken i grovt skinn, finner du en laptop-lomme, lommer for bankkort og mobiltelefon og mer til. På utsiden finner du et vakkert utseende, og hemper som gjør at du kan feste den på trillekofferten din!

Du sparer:

Med kjøpet fra herreavdelingen sparer du 565 kr. Det er jo nesten det samme som en billig flybillett, og med billett og fin veske er du jo så å si halvveis avgårde? God tur!

Lik Stella på Facebook!