© Aral Tasher, unsplash.com

Yogahelg på Norefjell med HiYoga og Run & Relax

Høstens høydepunkt for yogis og nybegynnere med de beste instruktørene, frisk fjelluft, spa, og sunn og god mat.

19. juni 2017 av Kommersiell redaksjon

Norefjell Ski & Spa er et spennende resort i vakker fjellnatur kun 1,5 time fra Oslo og Gardermoen. Det prisbelønte resortet er kjent for rekreasjon og spaopplevelser i en fantastisk setting. Med innendørs klatrevegg, spa, svømmebasseng, restaurant, og noe av det beste Norge har å by på av turområder, kan du få en helg akkurat etter ditt ønske – enten det er en aktiv helg full av spennende opplevelser, eller total ro av avslapping.

Norefjell tilbyr også innholdsrike treningshelger med de beste instruktørene og foredragsholderne innen sine felt. 

Sjekk ut: Høstprogrammet på Norefjell Ski & Spa

Yogahelg 13. – 15. oktober

HiYoga er en av Norges største yoga-aktører og arrangerer yogahelg sammen med Run & Relax. Helgen passer for både den erfarne yogi og nybegynnere. Om du er ny er dette en flott mulighet til å utforske forskjellige yoga-stiler på. 

Norefjell er det ultimate resortet for yoga med frisk fjelluft, vakre omgivelser, sunn og god mat, og en rolig og behagelig atmosfære.

Pris: 3.850 korner per person for helgen i dobbeltrom. Enkeltromstillegg: 300 kroner per natt.
Inkluderer alle yogatimer, frokost lørdag og søndag, lunsj lørdag, middag fredag og lørdag.
Workshop med Mark Robberds: 550 kroner per workshop. Mer informasjon finner du her!

XTERRA Norway 3. – 6. august

XTERRA er et morsomt og utfordrende offroad arrangement for hele familien. Norefjells ville og vakre natur er perfekt for verdens største offroad triatlonserie. XTERRA flytter de kjente triatlondisiplinene ut i terrenget. Det er fire forskjellige distanser, som gjør det mulig for alle å delta. Les mer om distansene her.

Norefjell byr på en unik anledning til å måle krefter med mange høydemeter, morsomme løyper og naturopplevelser av de sjeldne.

Se priser og les mer om XTERRA her. 

Løpeweekend 18. – 20. august

Runner`s World gjentar suksessen fra mai og arrangerer ny løpeweekend på Norefjell Ski & Spa. Her vil du lære løpeteknikk, intervaller, kosthold og smart trening av dyktige og erfarne instruktører. Norefjell i august gir fantastiske muligheter til aktivitet ute og foredrag inne med deilig mat og restitusjon i den flotte spaavdelingen. Løpeweekend er for alle, om du er nybegynner, eller du har løpt mye før – her blir det utfordringer og fersk motivasjon for alle.

Les mer om helgen og meld deg på her. 

Lik Stella på Facebook!