Jobbstil: Feminin, fransk eleganse

Fransk stil blir gjerne assosiert med en feminin, naturlig eleganse. Det er også det Ludivine Levraux utstråler, selv på norsk jord.

19. oktober 2016 av Guro Danielsen
© Ina Damli

Ludivine Levraux

Yrke: PR-sjef for Cathrine Hammel.

Utdannelse: Journalistikk og kommunikasjon i Paris.

Bor: Oslo.

Jobben min
Jeg er pr-ansvarlig for det norske klesmerket Cathrine Hammel. Jeg møtte Cathrine takket være bloggen min, Parisoslo.com. Jeg oppdaget klærne hennes da jeg flyttet til Oslo for noen år siden, og jeg har blitt en stor fan. Og nå er jeg så heldig at jeg får samarbeide med henne. Jeg jobber med hele teamet i et nydelig rosa hus, der vi har både hovedkontor og showroom. Jobben min går ut på å promotere merket gjennom media og sosiale medier. Det er en veldig inspirerende jobb. Ingen dag er lik, og jeg liker å møte så mange forskjellige mennesker: Journalister, moteredaktører, stylister, bloggere, fotografer og agenter. 

© Ina Damli

Stilen min
Uansett om jeg er på jobb eller har fri, er stilen min ganske basic, med en fransk touch (jeg kommer fra Paris). Jeg elsker klassiske plagg med gode snitt og kvalitetsmaterialer. Det er stort sett det jeg ender opp med å bruke mest. Det er også de plaggene som er enklest å kombinere med mer eksentrisk tilbehør og sko. Oppsummert: Jeg prøver å være så naturlig elegant og feminin som mulig, uten for mye dill – og fremfor alt føle meg vel i klærne.

Nøkkelplagg
Kasjmir-, angora-, og merinogensere. Skjorter i hvitt og denim. En svart kjole. Smale jeans. Jeg elsker også jakker og kåper i marineblått, som er en av mine favorittfarger. Og på beina: lave, semskede boots. Mine favoritter er fra Isabelle Marant og Ash. Jeg liker smykker som de håndbroderte brosjene fra Macon et Lesquoy. Og ringen min fra Hermès.

© Ina Damli

Favorittdesignere
Cathrine Hammel, Claudie Pierlot, Vanessa Bruno, Carven, Lanvin.

Favorittbutikker
I Oslo: Cathrine Hammel Flagship Store: Spazio, F5 Concept Store, Freudian Kicks. I Paris: Le Bon Marché, French Trotters, Merci, The Kooples for jakkene.

Alltid i vesken
Jeg har alltid mange forskjellige glidelås-punger i forskjellig størrelser. Det er veldig praktisk. Siden jeg flyttet til Oslo har jeg også alltid pulsvarmere i kasjmir, håndkrem og leppepomade.

© Ina Damli
Lik Stella på Facebook!